Stiri

Doua studente la medicină din Iași au stârnit valuri pe net cu anunțul lor

Două studente din Iași au reușit să adune o bază solidă de admiratori , după ce și-au făcut reclama pe un site de anunțuri.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Două studente din Iași au reușit să adune o bază solidă de admiratori , după ce și-au făcut reclama pe un site de anunțuri. Cele două fete, aflate în practică la un cabinet stomatologic din Iași, s-au oferit să realizeze extracții dentare, gratis, tuturor acelora care au nevoie.

"Bună ziua. Suntem studente în anul 4 la Medicina Dentară și realizăm gratuit EXTRACȚII DENTARE sub supravegherea unui medic specialist. Așteptăm mesajele dumneavoastră în privat", este anunțul care însoțește fotografia tinerelor.

Impactul a fost cu totul altul, iar utilizatorii au rămas mai degrabă plăcut impresionați de frumusețea studentelor, decât de oferta lor.

"Are cineva un patent? Vreau să-mi scot dinții, să merg la fetele astea", "Sunteți frumoase! Să mi se strice dinții de nu!", "Uite ce-ați făcut, acum toți sunt cu gurile căscate!", "Sunteți foarte frumoase și aveți ochii precum doi trandafiri", sunt câteva din mesajele bărbaților din dreptul fotografiei.