Vedete

Dovada ca Diana Sentes este femeia fatala de la "Razboinicii". Uite cat de sexy pozeaza tanara si cum arata in costume de baie provocatoare. FOTO!

Diana Sentes, poze sexy in costum de baie. Uite-o in toata splendoarea ei pe femeia fatala a "razboinicilor"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Dovada ca Diana Sentes este femeia fatala de la "Razboinicii". Uite cat de sexy pozeaza tanara si cum arata in costume de baie provocatoare. FOTO! icon photo

Frumoasa si cocheta bruneta intrata in urma cu cateva zile, in competitia fenomen Exatlon, a generat deja discutii in echipa, tanara avand reactii controversate fata de unii dintre colegii ei.

Ei bine, daca despre caracterul sportivei este totusi prea devreme sa ne facem o parere, atat doamnele cat si domnii au observat atuurile fizice alte antrenoarei de fitness.

In lumea mondena aceasta este considerata o adevarata bomba sexy care nu se sfieste sa-si expuna formele apetisante pe retelele de socializare.

Diana Sentes, poze sexy in costum de baie. Tanara a innebunit tot instagramul cu aceste imagini.

Pe contul ei de instagram, Diana are numeroase poze care-o infatiseaza in costum de baie, dar si imagini care-i tradeaza gusturile culinare alese.

Protagonista noastra, una dintre putinele femei cu care s-a afisat Dani Otil dupa despartirea de Mihaela Radulescu, are toate datele sa fie considerata "une femme fatale", singura urmasa a Evei de la echipa "Razboinicilor" care-ar putea fi inclusa in aceasta categorie. 

Daca la capitolul "sex appeal", bruneta a punctat fara doar si poate, ramane de vazut cum se va descurca la probele extrem de grele din Republica Dominicana.

Show-ul fenomen Exatlon este difuzat doar la Kanal D, de miercuri pana duminica, incepand cu ora 19:45 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune