Dovada că Galeş era un şofer cu probleme! A fost amendat de Poliţia din Bucureşti şi a pierdut procesul prin care a cerut anularea contravenţiei!

Cornel Galeş a fost amendat de Poliţie în urmă cu aproape şase ani.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Cornel Galeş a fost amendat de Poliţie pentru o iregularitate în trafic, cel mai probabil depăşirea vitezei legale. Incidentul s-a întâmplat în vara lui 2014, în Bucureşti. Soţul Ilenei Ciuculete a contestat amenda în instanţă, astfel că a dat în judecată Brigada de Poliţie Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Dosarul, al cărui obiect a fost „anulare proces verbal de contravenţie”, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, pe 18 iulie 2014.( vezi cine deţine fotografiile cu Cornel Galeş făcute imediat după accident)

Citeste si: Apariţie incredibilă la mormântul lui Cornel Galeş! Vezi cine e bărbatul care nu a fost la înmormântarea lui Galeş, dar s-a dus acum la locul de veci

Citeste si: Probleme mari pentru băieții Ilenei Ciuculete! Mugurel își caută de lucru: ”Sunt liber de contract”

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Procesul a avut mai multe termene amânate, iar pe 3 decembrie 2014, judecătorii au dat sentinţa, care i-a fost defavorabilă lui Cornel Galeş. “Respinge plângerea formulată de petentul Gales Cornel împotriva procesului verbal seria CP nr.

6993506 încheiat la data de 17.07.2014 de intimata Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Brigada Rutieră, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 03.12.2014”, s-a arătat în sentinţă. Galeş nu a făcut apel.

Cornel Galeş a fost amendat de Poliţie. Peste 5 ani a murit într-un accident rutier

La aproape 5 ani de la încheierea acelui proces, Cornel Galeş a decedat într-un accident rutier petrecut în Spania, poliţia din Valencia anunţând că şoferul maşinii a fost singura victimă, deşi în autovehicul se mai aflau doi oameni. „Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar  înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia”, a mărturisit Adrian, un amic al lui Galeş, pentru WOWbiz.ro.

Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”,  a mai spus prietenul lui Cornel Galeş.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a şocat-o Cornel Galeş pe Ileana Ciuculete! I-a trimis o limuzină cu stripperi care s-au dezbrăcat pe canapea, alături de soţia lui Galeş! Vezi ce a urmat! FOTO

Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă! Vezi ce a răspuns Galeş după dezvăluirile şocante ale fratelui şi fiului Ilenei Ciuculete!

Începe lupta pe averea lui Cornel Galeș? Ce a făcut fiica ”văduvului” după moartea acestuia și care este miza moștenirii

Horoscopul zilnic aduce momente de tensiune. Taurii vor asista la mai multe bârfe fără voia lor

CRESC PENSIILE în România! Au stabilit PROCENTUL EXACT. Se întâmplă de la 1 (Surse)

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Marcel Ciolacu, vești bune pentru pensionari. La ce trebuie să se aștepte seniorii

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies