Dr Adina Alberts, anunț despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu! "A fost testat pentru COVID-19. A fost o noapte de foc"

Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19. Dr Adina Alberts a făcut un anunț despre starea de sănătate a compozitorului.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Dr Adina Alberts, anunț despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu! "A fost testat pentru COVID-19. A fost o noapte de foc"
Dr Adina Alberts, anunț despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu! "A fost testat pentru COVID-19. A fost o noapte de foc"


In articol:

Adina Alberts a vorbit pe contul personal de socializare despre starea de sănătate a marelui compozitor Horia Moculescu, despre modul în care a fost testat pentru COVID-19 și ce simptome îngrijorătoare a avut.

Dr Adina Alberts, medic cunoscut în România, susține că a fost o noapte de foc.

Horia Moculescu a primit rezultatele testului COVID-19

"Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19. Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: “Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!”

Citeste si: Adolescenta din Zalau, batuta cu pumnii si picioarele de patru prietene: "Mai ai tupeu sa te ridici? Tu stii cine sunt eu?"

Citeste si: Ionel Dancă, declarații despre prelungirea stării de urgenţă după 15 mai: "Există scenariul modificării acestei situaţii şi declarării stării de alertă"

Citeste si: Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor! Șeful DSU a fost obligat să își plătească factura la gaze! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Simona Gherghe, in doliu! "Si ai plecat, mamaie! Drum lin! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus"

Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!
Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: “Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!", este mesajul publicat de Dr Adina Alberts.

Urmatorul articol
Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, declarații neașteptate: "Sper să fie ultima gală pentru mine"

Adevaratul motiv pentru care Ciprian Marica a deschis usa camerei de hotel cand era cu amanta! Acum s-a aflat

Leacul minune în sezonul rece. Te protejază mai bine decât un medicament. Cum îl folosim corect

Adolescenta din Zalau, batuta cu pumnii si picioarele de patru prietene: "Mai ai tupeu sa te ridici? Tu stii cine sunt eu?"

Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor! Șeful DSU a fost obligat să își plătească factura la gaze! Vezi când s-a întâmplat totul!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies