Dr. Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus: „Înșelătorii ordinare, nu credeți! Niște nemernici care profită în mod josnic” Despre cine este vorba?

Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus la adresa reclamelor false.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus, avertizând că anunțurile cu medicamente minune care videcă cela mai grave boli nu trebuie să fie crezute. “Înșelatorii ordinare cu studenti geniali, premiati pentru inventii de medicamente-miracol!!! De cîte ori veti vedea așa-zise articole, cu cite un student de geniu inventator al unui medicament revolutionar care vindecă imediat si neconditionat durerile articulare sau de alt fel, cancerul în orice fază, diabetul, chiar si pe cel de tip 1, sub insulină sau redau vederea perfectă, sau unul care te face să slâbești sigur, cu exemple inventate si descrieri lungi, să știti ca TOATE sint INȘELÂTORII scrise de niste nemernici care profită in mod josnic de naivitatea si de necazul celor bolnavi pentru a le vinde iluzii si a face bani!”, a postat managerul Spitalului de Oftalmologie București.


In articol:

Citeste si: Încă un județ din țară unde masca de protecție este obligatorie: "Este o decizie prin care limităm răspândirea comunitară a noului tip de coronavirus"

Citeste si: Criza COVID-19, coșmarul cel mai negru pentru Adriana Iliescu! Ce se întâmplă acum cu cea mai bătrână mamă și fiica ei? EXCLUSIV

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Coronavirus România. Adrian Streinu-Cercel, despre cât vom mai sta în casă: „15 mai înseamnă vârf al incidenței”

"Dacă ar exista așa ceva n-ar prezenta toate posturile tv, toată media, aceste genii?! Nu e clar că ele nu există?! Asadar, nu credeti si raportati-i!”, a mai scris medicul oftalmolog, care s-a referit apoi panica instaurată de pandemia de coronavirus. „A murit un tînâr de 21 de ani din cauza unei afecțiuni grave : pancreatită. Desi nu avea nici un simptom de covid, tot a fist suspicionat ! NU AVEA! Si dacă ar fi avut, nu trebuia operat pînă nu venea rezultatul?! S-a pierdut timp pretios, cu declaratii si teste!”, a continuat Monica Pop. (vezi ce alimente recomandă Monica Pop pentru imunizarea organismului împotriva coronavirusului)

Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus: „S-a creat o isterie, o panică"

„S-a creat o isterie, o panică, toți văd și caută numai covid! Si medicii sînt oameni, cu simțăminte și temeri! Unii foarte curajoși, rezistenți, altii mai puțin! S-a inoculat in așa hal situarea acestei afectiuni în fruntea celorlalte mii încit se vede în orice pacient un posibil infectat! E bine doar partial! Panica din sistem poate fi diminuată numai în situatia în care spitalele si policlinicile ar functiona macar la un sfert din capacitate, iar pacientii ar avea unde se se adreseze si ar putea fi tratati la timp! Gînditi -vă la milioanele de programâri amînate!”, a punctat celebrul medic.

„Ce si cum va putea fi DUPĂ? Vor fi asteptări de ANI! DAR BOLILE NU ASTEAPTĂ!!! Iar teama pacientilor că boala lor poate evolua prost si nu o pot controla si trata la timp, va secera multe minți și vieti! Agravarea bolilor, depresii, chiar sinucideri, asta va fi dacâ oamenii nu vor avea acces la sănătate! Frica de boală e foarte mare si face victime și în timpuri normale, se stie bine acest lucru! Și așa psihicul multor români nu mai e strong de multâ vreme! Dar, dacă se respectă corect toate recomandările de protectie și dacă au echipamente, , pericolul nu e mare pentru medici, personal și pacienți!”, a încheiat Monica Pop.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum isi vopseste parul Simona Gherghe in timpul pandemiei! A facut publica imaginea

Vaccin pentru COVID-19, finantat de Bill Gates, testat pe oameni

Situatie bizara! Cel mai nou pacient infectat cu COVID-19 rastoarna tot ce se stia pana acum despre virus

Imagini apocaliptice la un spital din Londra: "Pacienții ne mor în brațe. Mulți medici ajung să facă atacuri de panică"

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies