Vedete

Draga Olteanu Matei a urcat din nou pe scena! La 84 de ani, marea actrita, premiata la Piatra Neamt FOTO

Draga Olteanu Matei este una dintre marile actrite ale noastre, dar dupa ce s-a pensionat, s-a retras la Piatra Neamt, iar aparitiile sale publice au fost putine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Draga Olteanu Matei a urcat din nou pe scena! La 84 de ani, marea actrita, premiata la Piatra Neamt FOTOicon photo

Cu atat mai impresionanta a fost aparitia sa, joi seara, pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamt! Doamna teatrului romanesc a primit Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera, in cadrul primei editii a "Galei Ambasadorilor Nemteni”.

Draga Olteanu Matei a participat la tot evenimentul, a fost zambitoare si a parut chiar ca se bucura de faptul ca este din nou pe scena.

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru marea actrita, care dupa moartea sotului ei, a spus in cateva randuri ca nu-si mai vede rostul aici. De altfel, intrebata de curand daca are planuri, Draga Olteanu Matei a precizat ca nu-si face planuri, pentru ca nu vrea sa "îl facă pe Dumnezeu să râdă", ba, mai mult, face un apel prin care roaga publicul sa-si indrepte atentia catre generatia tanara.

"Nu merit eu sa fiu bagata in seama, nu sunt un om atat de important. Presa si publicul trebuie sa-si indrepte atentia catre generatia tanara. Trebuie sa va ocupati de oamenii din generatia dumneavoastra. Nu va mai ocupati de o baba vaduva care si-a trait traiul, si-a mancat malaiul”, a declarat Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei a implinit in luna octombrie 84 de ani si este una dintre cele mai cunoscute actrite de comedie, ea avand numeroase roluri atat pe scena teatrului, dar si in multe filme si productii de televiziune.

Foto: ziarpiatraneamt.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune