Draga Olteanu Matei: "Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc"

Draga Olteanu Matei, rugăciune sfâşietoare către Dumnezeu, la 87 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

draga olteanu matei
Draga Olteanu Matei, imagine artistica[Sursa foto: Facebook]

Actrița Draga Olteanu Matei va împlini pe 24 octombrie venerabila vârstă de 87 de ani şi mărturiseşte cu sinceritate ce rugăminte a avut la Dumnezeu, şi anume să nu se mai nască, pentru că iubeşte foarte mult viaţa.


In articol:

"Nu trebuie să plângem. Cine ajunge la capăt scapă, deși ne dorim să mai fie ceva. E prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după.... Am scris în unul din caietele mele... M-am rugat lui Dumnezeu: dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă. Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți... La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut... Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Caramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat....acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii...”, a spus Draga Olteanu Matei la TVR 2.

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cine este Draga Olteanu Matei?

Draga Olteanu Matei este o actriță de comedie, care a jucat pe scena Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în televiziune.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1956 iar în luna septembrie a aceluiaşi an a debutat în piesa "Ziariștii" de Alexandru Mirodan. De-a lungul carierei sale a jucat în diferite piese de teatru: "Coana Chirița" după Alecsandri, pentru care a scris și un scenariu de film în două serii (Coana Chirița - 1986 și Chirița la Iași 1987), "Gaițele" de Kiritescu (1977), "Căruța cu paie" de Mircea Ștefanescu, "Hagi Tudose" de Barbu Ștefănescu Delavrancea, "Domnișoara Nastasia" de G.M. Zamfirescu, "Pisica în noaptea de Anul Nou" de D.R. Popescu, "Autorul e în sală" de Ion Băieşu. Pe scena Teatrului Național a mai jucat în "Azilul de noapte" de Maxim Gorki, în "Crima pentru pământ", o dramatizare după romanul cu același nume al lui Dinu Săraru. După pensionarea sa din Teatrul Național s-a retras la Piatra Neamț, unde a înființat compania teatrală Teatrul Vostru. (Vezi şi: CUTREMURĂTOR Draga Olteanu Matei, dramă cumplită după moartea soțului său ”Soțul meu n-a murit” Ce se află pe crucea de la mormântul acestuia)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Maria Ciobanu și-a pierdut memoria după un AVC. Momente de coșmar pentru solistă

Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la spectacolul de teatru în care joacă: “Piesa este absolut de nesuportat. Este un spectacol de şoc şi groază. Actorii (adică noi)...

Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an. Cum resimt zodiile relațiile în pandemie: între vindecare și traumă

Acasa la Draga Olteanu-Matei! O echipa Teo Show a mers la Piatra Neamt si a stat de vorba cu marea actrita!

Draga Olteanu Matei s-a mutat la Piatra Neamt si nu are de gand sa se mai intoarca vreodata in Bucuresti: "Nu imi mai vine"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies