Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nici o ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

De curând, Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu.       

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu. De la 1 iulie, Bucurenci a devenit manager de comunicare al unei mari companii din domeniul tutunului, urmând să promoveze folosirea ţigărilor electronice. „Nu mi-am imaginat că voi ajunge vreodată să lucrez pentru o companie din industria tutunului, care va avea curajul să parieze pe un viitor fără fum, în care țigările vor fi înlocuite cu produse mai puțin nocive pentru fumătorii adulți. Am fost alături de proiectul IQOS încă de la începutul lansării sale în România, în calitate de consultant de comunicare, și cred că România, care a fost a patra țară în care acest produs a fost lansat, are șansa de a se afla în epicentrul unei revoluții globale”, a spus Bucurenci.  (vezi cine l-a dat pe Bucurenci afară dintr-o emisiune de televiziune)

Citeste si: Mama lui Dragoş Bucurenci a murit! Anunţul cutremurător făcut în urmă cu puţin timp

Citeste si: Dragos Bucurenci, prima aparitie dupa scandalul cu Patriarhia! Atitudinea activistului spune totul

Citeste si: Video exclusiv! Ea este femeia cu care s-a afisat Dragos Bucurenci la o petrecere cu staif!

Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu: "Trebuie să fie foarte mișto"

Fosta prezentatoarea de televiziune Paula Rusu a reacţionat vehement: „Mă oripilează ipocrizia!  Trebuie să fie foarte mișto să nu ai nicio rușine. Not! Dragoș Bucurenci spune: "Am fost alături de proiectul IQOS incă de la începutul lansării sale în România, în calitate de consultant de comunicare, și cred că România, care a fost a patra tară în care acest produs a fost lansat, are șansa de a se află în epicentrul unei revoluții globale.". Știți de ce suntem în "epicentrul" asta? Fiindcă 30% din copiii români peste 10 ani fumează, iată "viitorul fără fum" de care vorbește Dragoș mistificând realitatea. Este cea mai mare rată de fumători minori din UE "epicentrul" acestei politici de racolare a minorilor.”

fara descriere

Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu: "Nici nu vă spun ce supriză neplăcută"

Nu mai e un secret că Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu. “De la Hope and Homes for Children, de la luptător anti fumat, la manager de comunicare al unei companii care are că țintă fumătorul de gadget, adolescenții, copiii. Nici nu vă spun ce supriză neplăcută. Nu, fumatul de gadgeturi nu e harm reduction! Nu, fumatul de gadgeturi nu e "mai" sănătos! Nu, țigările electronice nu sunt mai bune, doar nu au încă suficiențe studii științifice ajunse la maturitate!”, a mai scris Paula Rusu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate