Drama ascunsă a lui Mihai Gâdea! Cele trei surori ale prezentatorului tv locuiesc în SUA și în Spania, țări grav afectate de coronavirus FOTO

Celebrul realizator tv Mihai Gâdea are trei surori, stabilite în străinătate, în țări grav afectate de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebrul realizator tv Mihai Gâdea are trei surori, stabilite în străinătate, în țări grav afectate de pandemia de coronavirus. Emi și Dana locuiesc de ani buni în Spania, acolo unde au o casă și părinții vedetei tv, Titi și Rodica, tatăl lui Mihai fiind un pastor adventist apreciat de comunitatea românească de lângă Madrid.

Citeste si: Andrei Duban a fost părăsit de iubita cu care dorea să se logodească! Ulterior, Raluca i-a făcut cunoştinţă cu Graţiela, care i-a devenit soţie! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Emi, sora cea mică, lucrează la o bancă în Madrid, iar Dana este măritată și se ocupă de creșterea celor doi copii, o fată și un băiat. Sora cea mare a familiei este Alina, care s-a măritat cu un cetățean român, împreună cu care s-a stabilit în Statele Unite, unde s-a angajat ca secretară la o universitate din statul Michigan. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate