Drama cumplita a unui barbat din Galati, diagnosticat cu sindromul "coada de cal": "Suferinta indelungata mi-a rapit bucuria vietii"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
 
Valeriu Draganescu are o poveste de viata cumplita. Dupa ce a fost lovit de o masina la varsta de 15 ani si a stat in coma timp de o luna, un alt eveniment nefericit i-a rapit sansa la o viata normala. 
Barbatul a ramas paralizat din cauza unei punctii in coloana facuta gresit de un medic.
 
Valeriu Draganescu sufera de parapeza flasca, cunoscuta si ca "sindromul coada de cal". 
Barbatul are nevoie de un tratament costisitor in Austria si a cerut ajutorul oamenilor pe retelele de socializare.
 

 

 
„Suferinţa îndelungată şi dureroasă mi-a răpit bucuria vieţii. Credinţa în Domnul mă întăreşte să-mi port crucea suferinţei mai departe. Sunt bolnav grav din anul 1993. La vârsta de 15 ani m-a lovit o maşină şi am stat o luna în comă , iar un medic mi-a făcut o puncţie lombara greşită şi am rămas paralizat după o luna de chinuri grele.
 
Şi după mai mult timp am fost bătut cu pumnii în cap de un om rău şi în 2015 am fost legat de pat pentru că nu am vrut să dau sânge pentru analize. Trei oameni m-au legat de pat şi un agent de pază m-a strâns de gâtaproximativ două minute şi nu am mai putut să respir. Era să mă omoare şi am fost bătut şi de 3 poliţişti şi m-au incatusat, iar poliţia a muşamalizat cazul, deşi sunt dovezi înregistrarea audio prin care doctoriţa recunoaşte cele întâmplate mie, dar toate aceste necazuri îmi vor aduce sfârşitul”, a scris bărbatul pe un grup de Facebook.
 
Valeriu Drăgănescu poate fi ajutat cu donaţii în contul BRD, deschis pe numele său: RO17BRDE180SV19100001800.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate