Stiri

Dramă de nedescris în Râmnicu Sărat! Ea este tânăra care a murit în tragicul accident din Dumbrăveni

Avea toată viaţa înainte, dar o clipă de neatenţie i-a curmat viaţa. O tânără de doar 21 de ani a murit într-un cumplit accident în Dumbrăveni, Râmnicu Sărat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Familia este pusă la pământ de durere, după ce Tatiana, o tânără de 21 de ani, a murit în cumplitul accident din Dumbrăveni, Râmnicu Sărat.

Tânăra se afla în maşină alături de un bărbat de 32 de ani, care circula cu peste 160 de kilometri la oră. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un podeţ, apoi a ricoşat într-un gard al unei locuinţe. Tatiana, tânăra de 21 de ani, a murit pe loc. Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:30.Tatiana se pregătea să devină asistentă medicală. scrie jurnaldevrancea.ro.

"La data de 09.11.2018, orele 00:30, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 - E85, în localitatea Dumbrăveni, km 164, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ şi apoi cu un gard al unei locuinţe. A rezultat decesul pasagerei din dreapta - fată, o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău şi rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Focşani în stare de inconştienţă", a precizat IPJ Vrancea.

Galerie foto  Urmatorul articol