Dramă incredibilă pentru Monica Gabor! Tatăl vedetei ar fi fost rupt cu bătaia dupa ce a fost prins la furat de porumb într-un sat de lângă Bacău! EXCLUSIV

Emil Gabor, tatăl Monicăi, a fost recent eroul unei întâmplări nefericite.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Rămas singur în Bacăul natal după ce fosta soţie, Veronica Bulai, a murit, iar cele trei fete - Alina, Ramona şi Monica - au plecat în străinătate, Emil Gabor trăieşte o bătrâneţe liniştită, alături de prietenii săi de pahar. Cel puţin aşa părea traiul tatălui Monicăi Gabor până de curând, când bărbatul a încasat o bătaie cruntă după ce ar fi fost prins la furat de porumb într-un sat de lângă Bacău.

Un vecin de scară al lui Emil a povestit pentru WOWbiz.ro cum s-a întâmplat totul. ”Emil a tot venit câteva zile în piaţă cu stiuleti de porumb, pe care îi vindea cu un leu bucata. La început, când l-am întrebat de unde îi are, mi-a zis că i-a luat din altă piaţă, tot cu un leu bucata! Păi de atunci mi s-a părut ciudat, cum să vinzi cu un leu ceva pe care ai dat tu tot un leu, care mai e câştigul tău!? Până într-o zi, când n-a mai venit şi m-am dus peste el acasă, să văd ce-a păţit. N-a vrut sa-mi spună la început, nu-i ardea de vorbă, era lovit la faţă, dar tot am aflat că l-a bătut rău un om care l-a prins că-i fură din lanul de porumb, undeva pe la Sărata (n.r. un sat în apropierea Bacăului). Ăla era şi o namilă de om şi i-a dat bătaie grea, că nu era prima dată când îl prindea pe Emil la el în porumb!”, ne-a declarat vecinul lui Emil Gabor.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate