Drama neștiută a Angelei Similea! Prin ce clipe de coșmar a trecut alături de fostul soț: „Îmi spunea că sunt un nimeni”

Prin ce clipe a trecut artista alături de al treilea soț.

Angela Similea
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori în toată viața ei. Aceasta însă nu-și amintește cu drag de fiecare soț cu care a împărțit și bune și rele, în special de al treilea partener de viață al acesteia.

Bărbatul s-ar fi folosit de numele și de notorietatea ei și ar fi umilit-o în nenumărate rânduri. Artista povestește clipele de groază prin care a trecut alături de el și modul în care acesta se comporta cu ea. Angela Similea nu și-a pierdut însă speranța în dragoste și a căutat-o în continuare!

Angela Similea
Angela Similea[Sursa foto: Facebook]

Angela Similea, căsătorită de patru ori 

Viața sentimentală a acesteia nu a fost tot timpul roz. Aceasta a fost căsătorită de patru ori, iar în trei dintre cele patru s-a sfârțit cu divorț. 

Pentru prima dată, Angela Similea s-a căsătorit cu un electrcian, a doua oară cu un chitarist, relație din care a rezultat și unicul copil, iar a treia oară cu un om de afaceri de origine olandeză, însă acesta a început să fie cuprins de patima alcoolului și începuse să se poarte foarte urât cu ea. 

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Conacul Angelei Similea, pericol de paragină! Artista nu mai trece deloc pe la casa pe care nu reușește să o vândă FOTO EXCLUSIV

Ultima oară, aceasta și-a încercat norocul a patra oară. În 1999 s-a recăsătorit cu un politician, care i-a fost alături circa 12 ani. Deși părea că și-a găsit liniștea și că nimic rău nu se poate întâmpla, acesta a murit din cauza unei afecțiuni grave. 

Angela Similea
Angela Similea[Sursa foto: Facebook]

Unul dintre soți a umilit-o constant pe Angela Similea

Angela Similea  a rămas de-a dreptul traumatizată după căsătoria cu soțul olandez, despre care povestește că s-a purtat îngrozitor cu ea. 

Citeste si: Mesaj emoționant al soției lui Adrian Daminescu la aniversarea Angelei Similea: ”Unică, sensibilă, atât de puternică!”

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa-, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit Angela Similea. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Angela Similea e izolată la domiciliu în România, dar are grija familiei din SUA a fiului ei: ”Să așteptăm responsabili și cu suflet în armonie și cu siguranță ne vom bucura...

Angela Similea sărbătoreşte 50 de ani de la debutul pe scenă: „Am căzut și m-am ridicat prin cântec. Am străbătut un drum minunat”

Angela Similea, chemată în instanță de nepoata unui sculptor celebru! Cum a ajuns artista în mijlocul unui scandal între moștenitorii maestrului Marcel Guguianu

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Fostul vicepreședinte al Pfizer rupe tăcerea: „Avem nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricând”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies