Drama neștiută a Cristinei Cioran: „Acum ar fi avut 40 de ani”

Cristina Cioran a făcut o dezvăluire teribilă, după ce cazul băiatului electrocutat pe tren a apărut în mass-media.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Prezentatoarea TV a mărturisit că un văr de-al ei a murit într-un mod asemănător.

„M-a înfiorat știrea cu băiatul electrocutat... Doamne ajută să fie bine! Adrian se numea vărul meu care, acum 26 de ani, se electrocuta pe un tren... A murit trei zile mai târziu... Avea 14 jumate. Adrian era cel mai bun prieten al meu. Acum ar fi avut 40 de ani... Of! Dacă știți copii teribiliști, sfătuiți-i să nu urce să facă poze... Să nu urce pe poduri, vagoane sau mai știu eu ce”, a scris Cristina Cioran pe contul ei.

Un adolescent, electrocutat pe podul CFR

Un adolescent de 16 ani a fost electrocutat duminică pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate. 

Băiatul care prezintă arsuri pe 70% din suprafața corpului a ajuns la Bruxelles pentru a se interveni de urgență, potrivit dcnews.ro.

Tânărul fusese trasportat la Spitalul Floreasca, luni dimineață, iar cel care i-a sărit în ajutor, la Spitalul de Arşi. Pe acelaşi pod de cale ferată, în 2015, doi biciclişti au fost răniţi după ce au atins cablurile electrice, iar anul trecut un alt tânăr şi-a pierdut viaţa acolo, electrocutat.

Un alt accident, în urma căruia un adolescent a ajuns în stare gravă la spital, s-a petrecut în luna aprilie. Un adolescent, tot în vârstă de 16 ani, din localitatea buzoiană Glodeanu Siliştea, elev la un liceu din Buzău, a suferit un traumatism prin cădere şi arsuri de gradul 3 pe 70% din corp, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău pentru a face un selfie. El s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate