Drama neştiută a lui „Gogoaşe”! Creierul lui funcţionează doar la jumătate din capacitatea sa: „Se chinuie să mă ţină în viaţă”

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Actorul Constantin Zamfirescu este cunoscut de milioane de români, însă puţini ştiu drama suferită de el. Invitat într-o emisiune de televiziune, el a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Conform spuselor lui, în urma unui accident vascular cerebral suferit în copilărie, creierul lui funcţionează doar la jumătate din capacitatea sa. 
 
În ciuda acestei tragedii, actorul are o carieră de succes şi este iubit de publicul de la noi din ţară. 
 
„Am un accident vasculat cerebral din naştere şi jumătatea mea dreapta cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu. 
 

 

Tot el a povestit că afecţiunea lui a reprezentat un mare defect în copilărie. 

 
„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu mi-e ruşine să afirm asta pentru cp nu e elegerea mea. Am fost vârât cu forţa în această lume şi am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalţi. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca cilalţi, nu prindeam mingea la fel de bine, nu ştiam să driblez, să jonglez. Eram postat în poartă, ţinta şuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemânatic, pentru că toată partea mea dreaptă este buşită... Deosebit de rău”, a mărturisit actorul. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate