Drama neștiută a lui Hannelore, dezvăluită de Bogdan! ”A pierdut sarcina”

Hannelore a trăit o dramă. A vorbit despre acest lucru fotul ei soț, Bogdan.

Autor: C.L.

In articol:

Hannelore a devenit celebră după ce a fost concurentă pe insula tentațiilor. Deși, în show părea că s-a îndrăgostit de ispita Andy, întoarsă acasă, Hannelore s-a căsătorit cu Bogdan, cel care îi era iubit de mai bine de 6 ani. 

Citeste si: Adevărul din spatele divorțului dintre Bogdan și Hannelore! ”Au stabilit să salveze relația prin căsătorie, dar...”

Căsnicia lor a durat doar câteva luni, pentru că în octombrie cei doi au divorțat. Pentru prima dată, Bogdan a apărut la tv și a vorbit despre motivele destrămării iubirii lor, dar a amintit și de o dramă trăită de Hannelore.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

”În urmă cu câțiva ani, după ce ne-am mutat împreună, ne-am pus problema să avem un copil. A pierdut atunci o sarcină”, a povestit Bogdan.

Citeste si: Hannelore, în depresie! Momente grele pentru provocatoarea blondă după despărțirea de Bogdan

Mirela Baniaș a pierdut sarcina, a făcut avort spontan

Drama trăită atunci de Hannelore, se pare că se repetă acum pentru Mirela, fosta sa prietenă de pe insulă. Mirela Baniaș trăiește de câteva luni o poveste de iubire cu un alt bărbat decât cel cu care s-a dus în show-ul tv. Iar în urmă cu o săptămână anunțase fericită că este însărcinată.

Din păcate, Mirela a pierdut sarcina, suferind un avort spontan. 

Citeste si: Legătura dintre fosta iubită a lui Guță și două concurente de la Insula iubirii! Cum s-au pozat Hannelore și Dana Roba

Fosta concurentă de la Insula Iubirii este acum în stare de şoc şi cu moralul la pământ." În weekend am făcut avort spontan. Acum sunt sub tratament", a declarat Mirela Baniaş pentru revista Viva!

Se pare că Mirela nu a ştiut că este însărcinată şi a luat antibiotice. Tânăra se află acum sub tratament, sub supravegherea medicilor specialişti.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies