Drama neștiută a lui Ruby! Artista a vorbit despre copilăria departe de părinți: „Nu mi-a fost ușor”

Ruby a povestit că a fost crescută de bunica ei și i-a fost greu să fie departe de părinți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Frumoasa vedetă este populară și iubită de fani și mulți ar putea spune că duce o viață perfectă. Artista a recunoscut, însă, că părinții eu au plecat în străinătate pe când ea avea doar 3 ani.

Pentru a-i oferi o viață fără lipsuri, mama și tatăl cântăreței s-au mutat în Italia, iar Ruby a crescut în România. Bunica ei a fost cea care a avut grijă de ea. După ce s-au mutat în străinătate, ei au divorțat, iar asta a marcat-o pe artistă. „Nu mi-a fost uşor cât am fost copil… având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine… oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi”, explica artista, în urmă cu ceva timp.

Ce a spus Ruby după ce a fost eliminată de la Survivor

Ruby este concurenta de la echipa Faimoșilor care a fost eliminată prima. Colegii de echipă au nominalizat-o după ce au pierdut un meci important în fața Războinicilor.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

„Publicul a decis pe cine să țină în competiție. Au fost voturi de simpatie. A doua persoană eliminată de public din competiția Survivor 2020, persoana care va pleca acasă este Ruby”, a anunțat prezentatorul Survivor.

„Sincer, într-un fel mă așteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând și lansăând piese noi. Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem... nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena. Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin”, a spus Ruby după ce a aflat că ea este concurenta care va pleca acasă.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate