Vedete

Dramă pentru băiatul lui Andrei Pleşu! Mihai şi-a pierdut câinele la care ţinea enorm: ”Seth nu mai e.. inima lui mare şi bună a clacat!”

Mihai Pleşu suferă după câinele său, Seth, care a murit zilele trecute.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Dramă pentru băiatul lui Andrei Pleşu! Mihai şi-a pierdut câinele la care ţinea enorm: ”Seth nu mai e.. inima lui mare şi bună a clacat!” icon photo

Andrei Pleşu, fostul ministru al Culturii, are doi băieţi, Matei şi Mihai, ultimul fiind proprietarul unei galerii de artă. Zilele trecute, Mihai a postat un anunţ foarte trist, în care dezvăluia faptul că Seth, câinele său, a murit.

”Seth nu mai e.. inima lui mare si buna a clacat. Dupa 5 zile urate, acum e bine. Aruncati un gand bun unui catel minunat.. asa la cafea”, a notat băiatul lui lui Andrei Pleşu, care a fost încurajat imediat de prietenii săi virtuali. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune