Drama prin care trece fiica lui Laurette după ce a fost bătută de colegi. Micuța refuză să mai meargă la școală

Laurette a trecut prin clipe de coșmar în ziua în care fetița ei a venit acasă cu dintele spart.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

laurette si fetita
Fetița lui Laurette s-a ales cu un diunte spart și cu o traumă în urma căreia nu mai vrea să mai maergă la școală. Mulatra a fost bătută și batjocorită de colegi tocmai pentru că este de culoare.

Citeste si: Fiica lui Laurette, bătută în ziua în care Iohannis a promulgat legea anti-bullying!

Citeste si: Fetița lui Laurette, victima rasismului! Micuța, bătută cu sălbaticie, la școală, pentru că este ”de culoare”

Citeste si: Fetița de doi ani care se afla în mașina care a lovit ursul din Harghita are coșmaruri ”Se trezește noaptea țipând”

Drama prin care trece fiica lui Laurette după ce a fost bătută de colegi. Micuța refuză să mai meraă la școală

Invitată într-o emisiune tv, Laurette a vorbit despre momentul în care Serena a venit acasă plină de sânge. Laurette a mai spus că fiica ei i-a spus în nenumărate rânduri de colegi ei care îi reproșează că este negresă. 

laurette fiica dinte spart

„Ea mai venit cu alte ocazii şi plină de sânge. A mai fost împinsă de acelaşi coleg şi s-a lovit la genunchi. Fiica mea nu mai vrea să meargă la şcoală", a spus Laurette la tv.

Laurette a povestit pe contul ei de socializare că și ea a fost victiuma agresiunilor din cauza culorii pielii, pe vremea când era de vârsta fiicei sale.
Vedeta a mers cu Serena la medic și i-a refăcut dințișorul spart și a postat câteva fotografii de la stomatolog.

fetita laurette dentist

„Curajoasa mea, iubita şi frumoasa. Vă mulţumim pentru susținere şi sperăm să nu mai avem parte de incidente. Nu dorim niciunui copil să treacă prin ce a trecut fetița mea. Vă mulţumim! Eroina mea, mulatra mea frumoasă!", a scris Laurette pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate