Drama secretă a Ioanei Tufaru: ”Din păcate, nu mai pot face un copil!” EXCLUSIV

Ioana Tufaru e fericită alături de Ionuț, cu care s-a căsătorit, dar în viața fetei Andei Călugăreanu există și o dramă ascunsă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Ioana Tufaru e fericită alături de Ionuț, cu care s-a căsătorit recent, dar în viața fetei Andei Călugăreanu există și o dramă ascunsă. ”Ioana este iubirea vieții mele! Nu știu ce m-aș face fără ea”, a declarat în repetate rânduri Ionuț, pe care-l mai cheamă și Aramis. Zilele trecute, o aplicație de pe Facebook i-a generat lui Ionuț răspunsul următor la ce îi va aduce viața anul viitor: ”O sarcină”. Imediat, soția Ioana a replicat speriată, spunând: ”Doamne ferește!”, spre amuzamentul prietenilor comuni.

Citeste si: Veste mare de la Ioana Tufaru! ”2020 va aduce o sarcină!” Reacția vedetei e genială: ”Doamne ferește!”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Ce a apărut pe Facebook despre Ioana Tufaru! Și-a luat fiica Andrei Călugăreanu job cu normă întreagă?! Ce meserie ar avea

Din nefericire, Ioana Tufaru a completat: ”Din păcate, eu nu mai pot avea copii!”, lăsând să se înțeleagă că motive medicale nu o mai pot face încă o dată mamă. Și asta deși toți prietenii ei consideră că micuțul Luca ar avea nevoie de o surioară!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate