Drama secretă trăită de Oana Sîrbu în pandemie! A ajuns cu tatăl la spital, mătușa i-a murit ! Dezvăluirile cutremurătoare pe care i le-a făcut lui Cristi Brancu

Drama trăită de Oana Sîrbu în pandemie. Nimeni nu a știut până acum prin ce a trecut artista în ultimele luni.

Autor: C.L.

In articol:

Oana Sîrbu a trecut prin adevărate drame în timpul pandemiei de coronavirus, iar dezvăluirile au fost făcute chiar de artistă într-un interviu pe care i l-a acordat lui Cristi Brancu pentru canalul lui de Youtube.

”Ai mei trec printr-o situație dificilă. Eu merg zilnic la cumpărături, pentru că îmi ajut și părinții. De la zi la zi, trăiesc alături de ai mei o emoție foarte puternică. Mai ales de mama care nu este deloc într-o formă bună”, și-a început Oana Sîrbu mărturisirile, fără ca zâmbetul ei obișnuit să trădeze perioada grea pe care a traversat-o. Pentru că Oana Sîrbu a trăit o adevărată dramă în perioada pandemiei.

Citeste si: Oana Sîrbu a fost la un pas să moară la fel ca Răzvan Ciobanu: „M-am răsturnat cu maşina. Am scăpat cu viaţă, dar ciopârţită zdravăn” DEZVĂLUIRI

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Cu mama suferindă, Oana Sîrbu a ajuns însă cu tatăl ei la spital, chiar la începutul perioadei de carantină impuse de pandemia de coronavirus.

”Tata a avut la începutul pandemiei o problemă și a trebuit să-l internez o zi și a fost foarte trist. Nu m-au lăsat să intru acolo, noroc că l-am luat a doua zi”, a povestit Oana Sîrbu. Artista a explicat și ce s-a întâmplat de fapt cu tatăl său de a fost nevoit să ajungă la spital: ”S-a dezechilibrat, a căzut, a avut o contuzie și a trebuit să fie internat pentru a fi ținut sub supraveghere”.

Citeste si: Oana Sirbu si-a sarbatorit tatal, care a implinit 82 de ani! Parintele artistei este un actor celebru!

Drama trăită de Oana Sîrbu în pandemie! I-a murit ultima mătușă, care era nașa ei de botez ”Nu am putut să o vedem”

Dar problema cu tatăl său nu a fost singura experiență tristă din perioada pandemiei.

Oana Sîrbu a trăit o adevărată dramă: moartea mătușii sale, cea care îi era și nașă de botez.

Citeste si: Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

”Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, i-a povestit Oana Sîrbu lui Cristi Brancu.

Iar perioada dificilă se pare că nu s-a încheiat pentru Oana Sîrbu. Artista mărturisește că pentru mama sa, grav bolnavă, ”urmează perioade dificile”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies