Drama soției lui Tavy Puștiu, manelistul și-a transmis moartea pe Facebook? Monica nu și-a revenit nici azi: ”Te port în minte și suflet”

Monica, soția manelistului Tavy Puștiu, care a murit lovit de tren în timp ce făcea live pe Facebook, nu a putut depăși tragedia de acum un an și jumătate.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cazul lui Tavy Puștiu, interpretul de manele care și-a pierdut viața în timp ce era live pe Facebook, a fost extrem de mediatizat în urmă cu un an și jumătate, el fiind preluat inclusiv de presa internațională.

Tânărul de 29 de ani se afla la volan și traversa o cale ferată, însă din cauză că era atent la telefon și avea muzica dată la maxim, nu a observat trenul care venea cu viteză înspre el. În urma impactului, Tavy a murit pe loc iar soția lui, Monica, a fost internată în stare gravă la spital.

Monica, văduva lui Tavy Puștiu: ”Faci parte din mine pentru totdeauna”

La aproape un an și jumătate de la tragedia de la Ploiești, Monica nu a putut depăși momentul. Femeia nu a putut să-și refacă viața și scrie în continuare mesaje pe contul ei de socializare despre fostul ei partener de viață.

Citeste si: El e urmașul lui Tavy Puștiu! A urcat pe scenă și toată lumea a înghețat! Asemănare incredibilă cu manelistul ucis de tren

Tavy Puștiu

Tavy Puștiu, cu câteva momente înainte de tragedie

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

”Noi doi eram nedezlipiți unul de altul, oriunde, peste tot el nu pleca fără mine și dacă eu nu vroiam să merg, se supăra!! Doar la cântări era fără mine, nu mă lua să mă ferească de lumea obraznică.

În rest, el nu pleca fără baba lui!!! Te port în minte și în suflet, te simt în aerul pe care îl respir, faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc moșul meu, sufletul meu frumos, inima din mine”, a scris Monica pe contul de Facebook pe care-l are încă la comun cu Tavy Puștiu.

Femeia a scăpat ca prin urechile acului de la moarte

Monica, soția lui Tavy Puștiu, era conștientă în momentul în care cântrețul a murit strivit în automobilul pe care-l conducea. Într-o filmare realizată de un amator la fața locului, se aud strigătele de durere ale acesteia, în timp ce echipa de intrevenție de la SMURD încerca s-o descarcereze. Ea a suferit multiple fracturi și politraumatisme, cele mai însemnate fiind: coaste rupte, plămân perforat și ruptură de claviculă.

Tavy Puștiu

Mașina lui Tavy Puștiu a fost lovită de tren

Citeste si: Mormântul lui Tavy Puștiu: detaliul bizar observat de internauți! A trecut o lună de la moartea manelistului care făcea live pe calea ferată

Ea a stat mai multe săptămâni în spital, unde a fost operată și i s-au administrat calmante pentru durerile care deveniseră insuportabile. Din această cauză, ea nici măcar nu a putut ajunge la înmormântarea soțului ei, care a avut loc în luna august a anului trecut, la Ploiești. Circa 100 de persoane l-au însoțit pe Tavy Puștiu pe ultimul drum.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies