Drama unui artist de muzică populară, crescut de bunica nevăzătoare! Boala cu care a fost diagnosticat: „Nu am crezut...”

Georgel Nucă a avut o copilărie cruntă! El a fost crescut de bunica lui, care nu mai vedea de peste 60 de ani.

cantaret muzica populara
Georgel Nucă, cantaret de muzică populară [Sursa foto: Captura Video]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Georgel Nucă este un cântăreț de muzică populară, care are o poveste de viață dramatică. Cântărețul s-a maturizat mai rapid decât mulți alți copii de vârsta lui, în contextul în care a fost crescut de la vârsta de trei ani de bunica nevăzătoare. Femeia nu mai vedea de peste 60 de ani, însă a acceptat să își crească singură nepotul.

Georgel Nucă provenea dintr-o familie în care părinții se certau foarte des. Față de ceilalți patru frați ai săi, artistul a acceptat să fie crescut de bunica lui. La vârsta de 7 ani, el știa deja să gătească și reușea să o ajute pe femeia care l-a crescut. 

„Am dormit în pat cu bunica până la vârsta de 21 de ani. Mi-a oferit toată dragostea. Îmi dădea bani de abonament, de covrig la școală. Bunica mea nu vedea de peste 60 de ani aproape, dar a fost omul care m-a învățat multe lucruri frumoase”, a declarat Georgel Nucă, pentru un post de televiziune.

cantaret muzica populara
Georgel Nucă a fost crescut de bunică de la vârsta de 3 ani [Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Georgel Nucă, diagnosticat cu o tumoră canceroasă

Cu puțin timp înainte ca bunica lui să se stingă din viață, Georgel Nucă a aflat că are cancer printr-o întâmplare. În urma mai multor controale, cântărețul de muzică populară a fost giagnosticat cu o tumoră canceroasă și operat de urgență. Artistul i-a ascuns bunicii sale diagnosticul și a reușit să învingă lupta cu boala.

Citeste si: O cântăreață de muzică populară are sufletul mistuit de dor. Soțul ei și-a pierdut viața la un an de la căsătoria lor

„Am mers cu o colegă la un ecograf. O cunoșteam pe doamna doctor. După ce acea colegă și-a făcut ecografie, doamna doctor mi-a zis să mă întind, să îmi facă și mie una. A văzut că am o malformație la ficat. Eu îi ziceam că sunt bine, sănătos, nu am eu probleme. După patru-cinci luni am făcut un computer tomograf și atunci a ieșit din nou acea formațiune.

Nici atunci nu am crezut. Am mai făcut câteva analize, atunci am crezut că îmi cade lumea în cap. Am mai discutat cu un medic și mi-a zis că trebuie să mă operez urgent, pentru că ea creștea. M-am operat, cinci ore a durat, era cât o portocală”, a mai povestit Georgel Nucă.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pentru o artistă celebră, pandemia a fost... aur! ”Sunt foarte fericită”

Armin Nicoară reacționează după ce Daniela Ploia i-a contestat talentul muzical pe rețelele de socializare: „Sunteți o necunoscută”

Nicoleta Voicu continuă războiul cu Gheorghe Turda. Cântăreața de muzică populară și-a luat avocat

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies