Stiri

Dublă tragedie în familia unei tinere care a murit de cancer! Bebeluşul pentru care a renunţat la chimioterapie s-a stins din viaţă

Dublă tragedie în familia unei tinere care s-a stins din cauza cancerului, la o zi după ce a născut. Bebeluşul adus pe lume pe 6 septembrie a murit, din păcate, la 14 zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dublă tragedie în familia unei tinere care a murit de cancer! Bebeluşul pentru care a renunţat la chimioterapie s-a stins din viaţăCarrie DeKlein a uimit o lume întreagă cu povestea ei de viaţă. În vârstă de 37 de ani, femeia a fost diagnosticată cu o boală cumplită, iar medicii i-au spus ca mai are mai puţin de cinci ani de trăit. A fost operată de urgenţă în aprilie, iar la scurt timp a aflat că e însărcinată. Atunci, însă, ea a fost pusă în faţa unei decizii cumplite: să urmeze tratamentul pentru a-şi salva viaţa sau să întrerupă sarcina. A ales să renunţe la chimioterapie şi să aducă pe lume un bebeluş, iar pe 6 septembrie, pe când era însărcinată în şase luni, a născut.


Femeia a murit ulterior, la doar o zi după ce a născut, iar acum familia ei trece prin momente cumplite, întrucât şi bebeluşul care a cântărit doar 566 de grame la naştere s-a stins din viaţă.


”Cu mare tristeţe şi cu inima frântă vă anunţ că bebeluşul Life Lynn a murit noaptea trecută. Carrie e acum cu fetiţa ei. Nu am o explicaţie pentru ce s-a întâmplat, dar Dumnezeu ne iubeşte într-un fel. Vă rog să vă rugaţi pentru familia mea.”, a fost mesajul sfâşietor postat de soţul femeii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune