Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, nemultumirile romanilor aflati in carantina

Duminica, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” ne prezinta un material inedit despre nemultumirile romanilor aflati in carantina.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”,  nemultumirile romanilor aflati in carantina


In articol:

Duminica, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” ne prezinta un material inedit, despre romanii intorsi in tara odata cu pandemia de coronavirus. In prezent, aproximativ 24 de mii de romani sunt in carantina in intreaga tara, iar multi, din pacate, nu inteleg ca masura este una obligatorie si menita sa limiteze raspandirea virusului si sa ii tina in siguranta pe ei si pe cei dragi lor. Daca unii reclama conditiile nu tocmai confortabile din locurile de cazare oferite de statul roman, altii isi imagineaza ca ar trebui sa aiba parte de un sejur de lux pe banii statului. Pretentiile de cazare si mancare sunt de multe ori halucinante, sustin unii proprietarii de hoteluri si pensiuni, care isi vad investitiile distruse de musafirii revoltati.

Citeste si: Flick și Popescu, adevărul despre scnadalul campaniei de donații pentru Institutul Cantacuzino. Au primit sau nu bani pentru promovare?

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”,  nemultumirile romanilor aflati in carantina

Scandalurile se tin lant si aproape ca nu e zi in care cineva sa nu se planga de conditiile in care este cazat fara voia lui. Cu toate ca Statul deconteaza unitatilor de cazare 70 de lei pe zi, pentru fiecare meniu de mancare servit romanilor aflati in carantina, iata ca suma alocata fiecaruia in parte nu ii multumeste pe toti.

Citeste si: Adelina Pestrițu, speriată de coronavirus, după ce Pink și fiul ei au suferit din cauza virusului: „Stai în casă ca să nu stăm la spital!”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, nemultumirile romanilor aflati in carantina

In Capitala, romanii intorsi din strainatate sunt carantinati in hoteluri de patru stele plus, dar nimic nu ii impiedica pe unii dintre “musafiri” sa lase in urma amintiri de neuitat. In spatiile de carantina institutionalizata din Bucuresti sunt cazate circa o mie cinci sute de persoane si multe dintre ele dau dovada de un comportament halucinant, spune chiar viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.

Citeste si: Ce a patit o femeie care s-a dat pe maini cu un dezinfectant dintr-un supermarket: "Ma ustura de mor! Zici ca-s fiarta in oala!"

“Persoanele care au intrat in carantina au <inteles> sa distruga aceste camera, in semn de protest fata de masura luata de Guvernul Romaniei, si anume aceea de intrare in carantina timp de doua saptamani din momentul intoarcerii in tara. (…) Acestia vorbeau cu o nonsalanta iesita din comun despre cuantumul mic al pedepselor(…)”, spune edilul.

Duminica, vom fi martorii, prin intermediul “Asta-i Romania!”, dezastrului lasat in urma, intr-un hotel unde cei  gazduiti au rupt usile si au devastat birourile cladirii. Ce anume i-au facut pe semenii nostri sa reactioneze astfel, in urma masurilor luate de statul roman, aflam duminica, de la ora 14:30.

Tot in aceasta editie, vom vedea cum isi vor petrece Sfintele Pasti copiii romanilor aflati in continuare, departe de casa, la munca in strainatate. Cei care sufera acum mai mult ca oricand sunt copiii sutelor de mii de romani plecati in strainatate pentru un trai mai bun.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”,  nemultumirile romanilor aflati in carantina

Ce planuri au parintii copiilor care, si de data aceasta, isi vor petrece sarbatorile departe de casa si familie, dar si ce intentioneaza sa faca acestia, atunci cand se vor redeschide granitele, aflati in editia de duminica, de la ora 14:30, intr-o noua editie “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate