Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!” Povestea impresionantă a ursoaicei Ina; Captivă în “jungla umană”, tînjind după libertate, timp de 20 de ani

O ediție impresionantă ne oferă duminica aceasta, de la 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D.

Autor: Ana Maria

In articol:

 Echipa “Asta-i România!” ajunge la Zărnești, la sanctuarul urșilor, pentru a afla  și a ne oferi, prin intermediul emisiunii, povestea ursoaicei Ina, animalul care a impresionat o țară întreagă din cauza traumelor care i-au rămas, după ce a stat închisă într-o cușcă, timp de 20 de ani.

Deși acum e în semilibertate, și are la dispoziție hectare întregi de pădure pe care să le exploateze, animalul nu știe să facă asta, spun îngrijitorii. Se învârte în cerc, într-o cușcă imaginară; în mintea ei gratiile încă există, și îi limitează mișcările.

Impresionați de povestea Inei, oamenii s-au grăbit să vină la Zărnești să vadă cu ochii lor ursoaica. La circ a început și viață Inei, care mai apoi a stat 20 de ani într-o cușcă îngustă a unei grădini zoologice, în condiții jalnice, fapt care a marcat-o pe viață. Poate și acum ursoaica s-ar fi aflat după gratii dacă cineva nu ar fi sesizat ceea ce se întâmplă acolo. Ursoaica Ina a împărțit cu sora ei, Anca, un singur țarc, un singur bazin de apă, un singur bârlog și un singur teren "de plimbare", deși ursoaicele erau două. După ani buni de sesizări, Asociația "Milioane de Prieteni" a înduplecat autoritățile să facă dreptate.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Ștefan Cristian, bebelușul neiubit de mama, dar iubit de Dumnezeu

Tot duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!” aflăm, în exclusivitate, povestea tulburătoare a bebelușului abandonat de mamă, într-o pungă, pe stradă. Așa a fost găsit în ajunul Crăciunului un bebeluș nedorit de cea care i-a dat viață. Este o minune, spun medicii de la Spitalul Marie Curie, care l-au salvat și i-au dat un nume- Ștefan Cristian.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de poveste în inima de sare a Bucovinei, la Cacica

Ce mamă poate fi aceea care își aruncă pruncul în stradă și îl condamnă la chin, în loc să-l țină la piept?! Răspunsul halucinant al femeii îl aflăm duminica aceasta, într-o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Moşii de vară 2021. Semnificaţia acestei mari sărbători din Sâmbăta Morţilor

S-au legat cu cătușe timp de 123 de zile pentru a-și salva relația! În cele din urmă s-au despărțit

Serialul Adela Sezon 2. Ce se întâmplă în sezonul 2 din Serialul Adela și când va începe. Este oficial!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cutremur la Casa Regală. Charles, anchetat, după moartea prințesei Diana. Ce i-a făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies