Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte puțin, în fiecare zi

“Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte puțin, în fiecare zi, duminica aceasta, la “Asta-i România!”.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  “Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte puțin, în fiecare zi
Autor: Adriana Raiciu

Duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” readuce în atenția telespectatorilor cel mai șocant caz de sclavie moderna, cel care a îngrozit nu doar România, ci întreaga Europa; cazul Berevoesti, din jud. Argeș. 

În această ediție a emisiunii vom afla și ce s-a întâmplat cu frații Bratu, cei pe care echipa “Asta-i România!” îi descoperea, în urmă cu 4 ani, în curtea casei lor părintești. Tinerii, care tocmai fuseseră eliberați din lagărul “stăpânilor”, din curtea în care intraseră de bună voie, având promisiunea că vor lucra că șoferi, nu și-au imaginat că  totul va deveni un calvar greu de imaginat.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  “Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte puțin, în fiecare zi

Astfel, frații Bratu, alături de alți zeci de tineri și copii au fost ținuți prizonieri în lanțuri ani la rând și puși să muncească până la epuizare, înfometați și abuzați de către “stăpânii” lor.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

           Anii de tortură și chin i-au marcat definitiv. Și mai grav este faptul că “stăpânii”, membri a șase clanuri de romi, cei care își făcuseră lagăr în propriile curți, și care au distrus zeci de vieți și au fost gășiți vinovați de toate ororile, se pregătesc să redevină oameni liberi, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte puțin, în fiecare zi.

Îi revedem, duminică, pe frații Bratu, aflați acum într-un Centru de Asistență Socială.

Starea acestora se depreciază și tot ce știu tinerii este faptul că se au unul pe altul și că  trebuie să aibă grijă unul de celălalt. Tinerii au rămas, pentru totdeauna, captivi în propriul corp și abia mai pot articula două vorbe.

Cazul Berevoești, un dosar stufos, deschis în urmă cu 5 ani, este acum aproape închis, și de atunci, 38 de persoane inculpate în acest caz au trecut, rând pe rând prin față anchetatorilor însă, dintre acestea, doar 8 se află astăzi după gratii.

Tot duminică, la “Asta-i România!” vom afla unde este situată cea mai mică școală din țară, instituție care numără numai șase elevi iar pentru ei, învățătoarea parcurge zilnic, pe jos, 14 km prin pădure, că să ajungă până la școala din munți, și să-i învețe carte pe elevii săi.

Nu ratați duminica aceasta, o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicii câștigă jocul de recompensă, după ce ajung la ștafetă. Andrei: "Am mâncat din Faimoși"

Apropieri ciudate între doi Faimoși, pe plajă, la Survivor. S-a aplecat pe el și camerele au surprins tot

Sorin explică de ce a dat un pas înapoi în "războiul" cu Albert: "Nici măcar nu am spus numele lui". Ce strategie are războinicul

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies