Dumitru Buzatu, cel care și-a numit colegii „proști”, explică de ce nu poartă mască:”Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”

Dumitru Buzatu, cunoscutul lider PSD Vaslui, explică de ce nu crede în coronavirus și de ce alege să nu poarte mască.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Liderul PSD, Dumitru Buzatu, ce și-a numit colegii „proști”, explică de ce nu poartă mască:”Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”
Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui și CJ Vaslui (dreapta)


In articol:

Un foarte cunoscut lider PSD, pe nume Dumitru Buzatu, a declarat, într-o intervenţie din cadrul unei emisiuni televizate, că el nu crede în coronavirus şi că alege să nu poarte mască, dar acesta a explicat și faptul că niciodată nu i-a îndemnat pe ceilalți să-i urmeze exemplul:

„Evident, cred în Dumnezeu. Nu cred în coronavirus. E o chestiune de determinare medicală, nu de credinţă. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”, a menționat Dumtru Buzatul, lider PSD Vaslui şi CJ Vaslui.   

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei a dezvăluit data nunții! Fosta concurentă a povestit cum se simte de când a născut și cum e viața de mămică

Citeste si: Andreea Mantea, noi lămuriri despre motivele care au făcut-o să renunțe la postul de prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei: „David începuse să îmi pună tot felul de întrebări ciudate”

Citeste si: Primele imagini din apartamentul de sute de mii de euro în care s-au mutat Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, cu familia

Și-a numit colegii „proști”, dar nu în sensul rău. Declarațiile lui Dumitru Buzatu continuă

Întrebat dacă și-a făcut colegii proști, în ultima ședință, Dumitru Buzatu a precizat următoarele:

„Media naţională aude prost.  Am spus, dar era vorba de altceva”, a completat liderul PSD, cel care a punctat faptul că Guvernul a greşit modul cum a gestionat criza.   

„Eu cred că trebuie măsuri mai complicate: cu ce îi tratăm pe bolnavi, cum stimulăm cercetarea. În rest,  purtaţi mască, staţi în casă! Mergeţi mai departe cu măsurile şi vedem unde vom ajunge”, a explicat acesta, într-un mod ironic.

Dumitru Buzatu a pus accentul pe ideea că nu alege să se protejeze pe el și pe apropiații lui de coronavirus, spunând: „Eu nu port mască. E decizia mea. Dar nu am îndemnat pe nimeni să facă asta”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate