Dumnezeule, cata durere! Familia Alinei nu are bani sa o inmormanteze

Alina Ciucu a fost ucisa cu sange rece in statia de metrou Dristor. Fata de 25 de ani n-a avut o viata usoara, iar acum, familia ei nici bani de inmormantare nu are.

Autor: R.L.

Alina a fost abandonata de parinti si crescuta de o matusa si un vecin, a tras din greu sa ajunga la facultate si de cativa ani locuia in Bucuresti. Ea urma sa isi ajute financiar familia, care nu avea o situatie financiara buna!

Ce e trist e ca acum familia nu are bani pentru inmormantare!

 

"Era sufletul ei, doar pe ea o avea. A rămas singură. Chiar dacă erau departe una de cealaltă, Alina mai venea pe la ea sau vorbeau la telefon. Voia să strângă bani să îşi facă şi ea nunta şi să o ajute pe mama ei să îşi ridice o căsuţă. Acum nu are posibilitatea nici să o înmormânteze, are doar 142 de lei venit pe lună, abia se poate întreţine, nici nu ştie ce să facă mai întâi cu ei“, a spus matusa Alinei pentru Gazeta de Sud.

 

 

Tatal fetei era alcoolic, motiv pentru care au si divortat parintii ei.

"Nu avea nici cea mai mică legătură cu femeia care a omorât-o. Ea a fost cel mai cuminte copil, a reuşit în viaţă pentru că a învăţat foarte mult.

S-a luptat cu viaţa ca să reuşească. Şi reuşise. Nu era însărcinată, dar era într-o relaţie, îşi dorea să se căsătorească“, a mai declarat matusa tinerei omorate la metrou marti seara. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies