Dumnezeule, ce gest fabulos a făcut Gigi Becali! Uite ce sumă i-a dat unei bătrâne care-şi creşte nepotul abandonat de părinţi! Citeşte o poveste cutremurătoare!

Gigi Becali, extrem de generost cu o bătrână! Uite ce sumă i-a dat când a găsit-o în faţa "palatului".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Faptele bune ale lui Gigi Becali determină din ce în ce mai mulţi români nevoiasi să se ducă la "palat" cu gândul că vor găsi sprijinul celui mai generos bărbat din România.

Şi cum în ultima perioadă milionarul a făcut acte de caritate în fiecare zi, zeci de oameni cu poveşti cutremurătoare de viaţă îl aşteaptă, plini de speranţă, pe finanţatorul Stelei, în faţa proprietăţii acestuia de pe Aleea Alexandru.

fara descriere

Chiar în aceste momente, câţiva cetăţeni, bărbati şi femei deopotrivă s-au aşezat pe iarbă, în faţa palatului şi şi-au exprimat speranţa că vor fi ajutaţi de finanţatorul Stelei.

"Ne ajută, cum să nu ne ajute dânsul? E generos si sufletist. Ii e milă de noi, de amărâţi şi mereu ne dă câte ceva, cât consideră dânsul că merită fiecare. Stăm cât trebuie aici, acum s-a încălzit, a venit vara", ne-a spus un cetăţean care îl aşteaptă, cu lacrimi în ochi pe Becali.

fara descriere

Ei bine, chiar înainte de ziua lui, milionarul a făcut un gest fabulos pentru o vârstnică pe care a găsit-o în faţa proprietăţii lui, cu nepoţelul în braţe. Micuţul în vârstă de trei ani a fost abandonat de părinţii lui, care au plecat din ţară şi nu au mai dat niciun semn de viaţă de doi ani, sarcina creşterii copilului revenindu-i pensionarei.

Citeşte declaraţia emoţionantă a vârstnicei şi află ce sumă i-a dat Gigi Becali doar pe ştirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate