După 11 ani de relație, și-a părăsit soțul pentru a fi împreună cu alți doi bărbați și o femeie: „Nu ne pasă ce ne spune lumea. Ne iubim mult!”

Amelia era de 11 ani cu soțul ei, când s-a îndrăgostit de altcineva. Acum are o relație cu alți doi bărbați și o femeie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Amelia Bambam, o femeie de 33 de ani, din Oregon, Statele Unite ale Americii, a uimit întreaga lume. După 11 ani de relație, ea a decis să aducă ceva nou în căsnicia ei și să cunoască mai multe persoane. Atunci ea l-a cunoscut pe Billy Talbert, un bărbat cu care s-a întâlnit după ce i-a povestit și partenerului de viață despre el.

„Când l-am cunoscut pe Billy, au ieșit scântei. M-am îndrăgostit de zâmbetul lui fermecător, iar când mi-a spus cât de mult își iubește fiica, mi s-a topit inima”, a spus Amelia Bambam. De dragul lui, ea a renunțat defintiv la soțul cu care avea o relație de 11 ani.

„Eu și fostul meu soț am încercat să facem lucrurile să funcționeze, dar el nu s-a putut împăca cu ideea ca eu să aduc oameni noi în căsnicia noastră. Am fost devastată să îl pierd, dar am înțeles că nu mai puteam trăi în monogamie. Din fericire, am rămas prieteni și suntem părinți iubitori pentru cei doi copii ai noștri”, a mai spus ea.

Citeste si: Schimb amuzant de replici între Andreea Mantea și Cristi Mitrea: „Vorbești non-stop de mine!” De la ce a pornit totul

fara descriere

Acum este într-o relație cu doi bărbați și o femeie

Amelia Bambam a cunoscut-o ulterior pe Laurel Wood, o femeie de 35 de ani. Ea și Billy au invitat-o în relația lor și nu a durat mult până când un alt membru și-a făcut apariția. În acest moment, cei patru spun că sunt foarte fericiți împreună și că nu le pasă de părerile celorlalți.

„Ne ținem toți de mână și ne sărutăm când ieșim în public. Se vede cât de mult ne iubim. Mai primim priviri ciudate, dar râdem și gata. Suntem obișnuiți. Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi ne iubim familia, chiar dacă suntem adepți ai poligamiei. Avem și noi dreptul să trăim fără dicriminare și să fim cu oamenii pe care îi iubim”, a mai spus Amelia.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate