Vedete

Dupa Anamaria, nici sora ei nu mai poarta doliu dupa mama Ionela Prodan! Motivul incredibil pentru care si fata din America a cantaretei a luat aceasta decizie! EXCLUSIV

Anca, fata cea mica a Ionelei Prodan, a hotarat sa nu se mai imbrace in tinute negre la o luna si jumatate de la moartea artistei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ionela Prodanicon photo
Ionela Prodan

Surpriza pentru persoanele care tin la traditii! In familia regretatei cantarete Ionela Prodan, nimeni nu se mai imbraca in haine inchise la culoare! Daca Anamaria a renuntat la doliu dupa doua saptamani de la moartea artistei, acum si sora ei, Anca, a facut acelasi lucru! (de aici a inceput totul pentru Ionela Prodan. a fost luata cu ambulanta in America si dusa de urgenta la spital)

La putin timp de la decesul Ionelei Prodan, oamenii au acuzat-o pe fiica ei, Anamaria, de faptul ca nu mai apare imbracata in negru in aparitiile publice! “Nu a trecut decat cateva zile, si fata sa a ales sa se duca la intalnirile profesionale in culori tipatoate. Traditia este alta, sa poarte doliu un an sau hai pana la pomana de 40 de zile sa se conformeze”, au spus oamenii revoltati pe adresele de socializare.

Ionela Prodan a murit si fetele ei nu mai tin doliu! Care este explicatia prietenilor 

Imediat insa, persoanele care au aratat cu degetul inspre Anamaria  au fost contrazisi de persoane apropiate familiei Prodan, care au stiu cu adevarat cat de mult a iubit-o impresara pe mama sa.

“Ana a ingrijit-o pe Ionela Prodan pana in ultima clipa! A renuntat la viata ei pentru a fi langa mama, a hranit-o si a ingrijit-o ca pe un copil. Apoi, tot ce a tinut de inmormantare a cazut in sarcina sa, fiindca Anca, sora cea mica, era in America, iar Reghe, sotul ei, in Emirate! E adevarat ca acum nu mai poarta doliu, dar putini stiu ca in familia lor nu se respecta aceasta traditie, din contra, femeile poarta alb, in semn de puritate. Cu toate acestea, Anamaria a imbracat haine negre timp de noua zile, cat spune in Biblie! S-a temut, poate, de gura lumii”, au dezvaluit apropiatii impresarei.

Mai mult, daca Anamaria a renuntat la hainele negre, ei bine nici Anca, sora sa din America nu mai poarta in acest moment vestimentatii inchise. “Ionela Prodan a murit si fetele sale nu mai tin doliu, dar nu trebuie condamnate pentru acest lucru! Cantaretei nu i-au placut niciodata traditiile de acest gen. Poate tocmai de aceea, ea le-a cerut, fiicelor pe patul de spital, ca daca se va intampla ceva cu ea, sa se imbrace asa cum vor simti, fiindca asa trebuie. Sa nu se ia dupa dupa ce vor spune tot felul de persoane, ea stie ca iubirea si amintirile sunt in suflet, nu in port”, au povestit prietenii artistei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune