După ani buni, Anca Codrescu şi-a revăzut tatăl! Fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu a venit în ţară însă s-a cazat la hotel

Actorul Constantin Codrescu, ajuns la 87 de ani, şi-a renegat fiica adoptivă în urmă cu câţiva ani, atunci când între cei doi au avut loc mai multe discuţii. Acum, pare că a avut loc o împăcare între cei doi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

După divorţul de bărbatul cu care are doi copii mari, Anca Codrescu s-a văzut pur şi simplu rămasă pe stradă. A încercat să obţină sprijin de la părintele său, actorul Constantin Codrescu, însă acesta nici nu a vrut să audă de ea. Aşa, că într-un final, dezarmată de indiferenţa celor din jur, femeia a plecat în Spania să muncească. După mai multe peripeţii, acum Anca Codrescu lucrează pentru o familie de care s-a apropiat şi care o sprijină.

Însă în sufletul ei au rămas durerea dorului de copiii rămaşi în ţară şi cea a durerii neînţelegerii cu părintele său.

În decembrie, pentru două săptămâni, Anca Codrescu şi-a luat liber pentru a veni în vizită în ţară. A vorbit la telefon încă din toamnă cu actorul pentru a afla dacă poate să locuiască în casa acestuia, însă acesta a refuzat-o şi i-a închis telefonul. ”Puteam să vin în ţară să-mi văd copiii, să vizitez Brăila, oraşul copilăriei mele, să încerc să-mi văd tatăl, poate pentru ultima dat[, însă nu aveam unde să stau. Mi-am luat o camera la un hotel în Bucureşti, unde am plătit 1700 de lei pentru toată perioada”, ne-a povestit Anca Codrescu.

Ea s-a dus şi la Snagov, acolo unde locuieşte acum actorul Codrescu, alături de actuala soţie. A fost cu inima strânsă gândindu-se că s-ar putea nici să nu fie primită în casă.

Îşi dorea să stea de vorbă cu părintele său, să depene amintiri despre fosta soţie a actorului, cea care i-a fost mamă adoptivă Ancăi, cea care a crescut-o şi care a murit când aceasta era încă o copilă.

Actorul şi actuala sa soţie au primit-o pe Anca, au stat împreună vreo două ore, au făcut câteva poze şi apoi aceasta s-a întors la hotel, acolo unde a stat pe toată durata vizitei sale în ţara natală.

Asta a fost tot ce a primit de la tată său!

Acum, Anca Codrescu s-a în Spania, acolo unde munceşte şi locuieşte. A plecat cu amintirea casei în care a copilărit, locuinţa din Brăila pe care a vizitat-o acum, cu multe poze cu oamenii dragi, cu copiii, care-i vor ţine de urât în străinătate, dar şi o fotografie cu tatăl său, actorul Constantin Codrescu, căruia i-a spus din nou, după atâta timp ”Sărumâna, tată”, aşa cum îşi dorea.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vrea Raluca Pastramă o a doua șansă de la Pepe? Mesajul care a dat-o de gol

Adda s-a afișat cu spatele plin de răni! Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: ”Mi-am neglijat corpul”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

Decizie bombă despre PENSII! Lovitură pentru 5 milioane de români. Ce se întâmplă cu punctul de pensie (SURSE)

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Silviu, copilul pierdut al lui Carol al II-lea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies