După ce a scăpat de închisoare, Alex Bodi își cere înapoi ceasurile și banii! Bunurile au fost sechestrate de procurori în momentul arestării

Alex Bodi cere înapoierea obiectelor de valoare și a banilor ridicați de procurori cu ocazia percheziției din dosarul de proxenetism.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Alex Bodi face un nou pas important, după ce a convins judecătorii să-l lase în arest la domiciliu, în dosarul de proxenetism în care este inculpat. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu cere înapoi bunurile ridicate de procurori la percheziție.

Informația, confirmată de avocatul lui Alex Bodi

”Da, este adevărat, am contestat măsurile asiguratorii în cazul lui Alex Bodi. Termenul este stabilit la începutul lunii ianuarie”, a declarat avocatul Cătălin Dancu pentru WOWbiz.ro. Data exactă a înfățișării este 8 ianuarie. Este a doua oară când Bodi a cerut ridicarea sechestrului pe bunurile ridicate din casa lui, în condițiile în care, spune avocatul, valoarea acestora depășește cu mult prejudiciul invocat de procurori.

Citeste si: Daria Radionova o copiază pe Bianca Drăgușanu! Avem dovada! Ce va face de Crăciun

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

alex bodi
Alex Bodi, primele imagini în libertate

Procurorii au ridicat de la casa lui Alex Bodi, în ziua în care acesta a fost luat din locuința sa și plasat în arest preventiv, mai multe ceasuri de lux și suma de 14.000

euro. Cel mai scump dintre ceasuri nici măcar nu-i aparținea lui Bodi ci a partenerului său din afacerea pe care o defășoară în Germania. Prejudiciul calculat de procurori în cazul lui Alex Bodi nu depășește 3.500-4.000 euro, bani pe care, spun anchetatorii, bărbatul i-ar fi primit de la fetele care practicau prostituția, în timp ce doar ceasul partenerului lui Bodi a costat 50.000 euro.  

Citeste si: Ce problemă de sănătate are Bianca Drăgușanu: ”Este o problemă care nu trebuie neglijată”

Ceas de 50.000 de euro care-i aparținea partenerului lui Bodi, ținut sub sechestru de procurori

”La mandatul de percheziție au ridicat 5 ceasuri și faimoasa sumă de 14.000 euro. I-am întrebat (pe procurori, n.r.): ce legătură au 5 ceasuri și 14.000 de euro cu faptele penale pentru care este trimis în judecată din momentul în care le-ați sechestrat...

Nu știm... Ceea ce nu știți este că cel puțin un ceas în valoare de 50.000 euro, nu este ceasul lui Bodi Alexandru. Am depus actele de proprietate, sunt ale unei alte persoane, care erau ținute în safe la el acasă și care nu are nici o legătură cu cauza. Un heirupism nejustificat!

Iar acest lucru spune totul despre cum facem astăzi o anchetă care trebuie să dea rezultat. Este vorba de partenerul lui din firmă, el avea ceasul acasă la Bodi. Nu are nici o legătură cu acest dosar. El este plecat în străinătate iar ceasul omului este acolo, cu acte cu documente... Omul a venit și a zis: îmi vreau ceasul pentru că, scuzați-mă, nu am nici o treabă cu situația asta... S-a dus acolo, a fost la procuror, le-a explicat: ”da, este al meu, eu n-am treabă cu ce se întâmplă”. Nu, ceasul acolo a rămas, tot la procurori”, a mai spus Cătălin Dancu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a fost eliberat! Cum arată afaceristul după două luni în arest?

ULTIMĂ ORĂ! Alex Bodi, eliberat din închisoare! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, plasat în arest la domiciliu

Bianca Drăgușanu, surprinsă în brațele lui Tzanca Uraganul! Cei doi au petrecut toată noaptea

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Șoc în România. Anunț despre președintele României: "Klaus Iohannis nu e în stare"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies