După ce Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi, Tristan Tate și-a prezentat noua cucerire

După o relație care promitea să fie una serioasă, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit, focoasa blondină ajungând în brațele lui Alex Bodi, cel care a devenit cel de-al doilea soț al ei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Iar după ce, zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se căsătorească civil și să plece în luna de miere, Tristan Tate, fostul iubit al divei blonde și-a prezentat și el noua pasiune, cea cu care, cel puțin teoretic, are parte de momente fierbinți.

Citeste si: Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca Drăguşanu! Uite-l pe proaspătul soţ al Biancăi înconjurat de femei frumoase şi sexy!

Citeste si: Dovada că Bianca Drăgușanu are un corp perfect! Diva e mai fit ca niciodată! Uite cum arată în costum de baie

Citeste si: Prima reacție a Loredanei Chivu după ce s-a spus că ar avea o relație cu Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu EXCLUSIV

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate, susțin sursele noastre, s-a întors în brațele unei foste iubiri de-ale sale, Cristina, o blondină sexy care spera să devină soția multimilionarului. Doar că speranțele ei nu s-au potrivit cu dorințele lui Tristan Tate, motiv pentru care acesta, fără să stea prea mult pe gânduri, i-a explicat că el are alte expectanțe de la o domnișoară. Și, pentru o perioadă, redevenit singur, Tristan Tate părea să se bucure de alte activități...

fara descriere

Doar că, de curând, Bianca Drăgușanu a decis să se mărite cu Alex Bodi. Și, ca un făcut, ca o coincidență stranie, Tristan Tate a început, din nou, să fie extremd e activ pe conturile sale de socializare și să le arate fanilor săi cât de bine se distrează el. Iar printre postările cu pricina a scăpat și una în care arată tuturor viața de nabab pe care o are. Astfel, îmbrăcat cu un halat de hotel de lux, cu o porție generoasă de sushi în fața lui, Tristan Tate așteaptă ca o brunetă sexy, mai mult goală, să îi toarne în paharul de șampanie, semn că cei doi se bucură din plin de momente cât se poate de... interesante.

 

Tristan Tate, despărțire cu scandal de Bianca Drăgușanu

“Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, vara trecută, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despățirea lor.  “Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate