După ce Daniela Crudu a fost agresată de iubit, un alt eveniment a zguduit familia vedetei! Nici sora ei, Ana Crudu, nu are noroc în dragoste! Ce s-a întâmplat

Nici Daniela Crudu, nici Ana Crudu, nu o duc prea bine din punct de vedere amotors.

Autor: M.B.

In articol:

Daniela Crudu este una dintre cele mai celebre asistente de televiziune din România. Frumasa brunetă a cucerit pe toată lumea cu naturalețea și cu veselia ei, dar nu prea are noroc în dragoste.

Nu o dată a suferit din cauza bărbaților cu care s-a iubit.

Se pare că nici sora ei, Ana Maria Crudu, nu o duce mai bine, din punct de vedere sentimental. Ea și iubitul ei s-au despărțit la puțin timp după ce s-au relaxat măsurile luate de autorități împotriva răspânidirii virusului COVID-19. Vestea a venit ca un șoc pentru familia lor, având în vedere că toată lumea credea că sunt fericiți și că urmează o nuntă, relatează Cancan.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Anamaria Prodan a fost atee, dar Gigi Becali a îndreptat-o spre credință: „Gigi îmi trimite cărți despre Dumnezeu și mă întreabă din ele. Îmi dă test”

În urmă cu câteva luni, Daiela Crudu a fost băgată în spital de iubitul croat

În februarie, Daniela Crudu a ajuns la spital, a fost bătută de iubitul ei, Seo Dubravko. Ea a ajuns la spital în urma loviturilor încasate de la croatul cu care era într-o relație de aproximativ jumătate de an.

Deși  Daniela Crudu  nu a depus plângere împotriva agresorului, Poliția s-a autosesizat în acest caz și un ordin de restricție a fost emis împotriva lui.

Ordinul de restricție a avut o valabilitate de doar cinci zile și a expirat. Procurorii au cerut prelungirea lui, dar judecătorii au respins cererea pentru că fosta asistentă de televiziune nu s-a prezentat în fața magistraților.

De ce nu a depus Daniela Crudu plângere împotriva lui Seco Dubravko

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles.

El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”,  ne-a spus o sursă extrem de apropiată din familia Danielei Crudu, în urmă cu câteva luni, imediat după incident.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies