După ce s-a împăcat cu Bianca, Alex Bodi a fost făcut praf: „Te joacă pe degete. Am crezut că ai orgoliu, dar ai arătat contrariul țării întregi!”

Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, dar fanele afaceristului nu sunt încântate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, el făcând anunțul miercuri dimineață, pe contul său de Instagram. „Noi doi împotriva lumii. Iubirea vieții mele”, a postat Bodi la o fotografie cu el și Bianca. (vezi ce afacere are Alex Bodi la Londra)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Cu câteva ore înainte, Bodi scrisese un alt mesaj, care dădea de înțeles că împăcarea este aproape: “Sunt trei capcane care îți pot lua fericirea: regretele fata de trecut,grija fata de viitor și nemulțumirea fata de prezent!!Si nu te întreba...”oare ce zice lumea?”.

fara descriere

Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu: "I-ai aruncat la fileu"

„Pari îngîndurat...te macină dorul de Bianca? Vezi acum te joacă ea pe degete pentru ca tu imediat după divorț ai declarat că poate va împăcați poate urmează si-o nunta...si gata, i-ai aruncat la fileu, deja stie ce gândești si ce simti...acum joacă tare, dar oricum si ea moare după tine.”,  i-a scris lui Bodi o admiratoare.

„Iar fericirea ta consta in a te intoarce inapoi la plasticata. Am crezut crezut ca ai orgoliu pentru a nu-ti distruge imaginea, dar ai aratat contrariul tarii intregi, iti place scandalul... Nu repeta o greseala care, din nefericire, ti-a afectat imaginea”, au fost alte mesaje primite de Bodi.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate