După ce Syda i-a dat papucii, fosta lui iubită a revenit la vechea ei pasiune şi... ocupaţie

Bogdan Ionescu, celebru în lumea bună drept Syda, şi Maria Grigoriu, un fotomodel celebru pe plaiurile mioritice, au fost, timp de doi ani, aproape nedespărţiţi. Acum însă, fostul soţ al Elenei Băsescu pare să fi decis să se bucure de libertate, din nou, şi a pus punct relaţiei cu focoasa şatenă.

Autor: Calin Perian

Cum despărţirea lor a avut loc de curând, chiar înainte de Revelion, Maria nu s-a grăbit să se afişeze cu un alt bărbat. Mai mult, pare-se, ea a revenit la vechea ei pasiune şi ocupaţie, încercând, probabil, să îşi trateze astfel supărarea.

Mai exact, Maria a reînceput să picteze, cătundu-şi liniştea în artă.

Asta, evident, pe când nu era, cu prietenele sale, prin cluburi, impresionând la maximum bărbaţii cu bani, mulţi dintre aceştia încerâcns să îi ajungă la inimă. Dar, pare-se, niciunul nu a fost destul de inspirat să o ducă la vreo galerie de artă, să îşi caute acolo ”muza”, Maria revenind, de fiecare dată, în faţa şevaletului, pictând de zor, în stilul ei, tablouri care seamănă izbitor de mult cu autoportrete nud. Pentru că, trebuie să precizăm, cum iubeşte frumosul, subiectele ei favorite pentru desen par să fie nudurile de femei, schiţele şi tablourile Mariei abundând în detalii cât se poate de sugestive cu privire la anatomia feminină.


În altă ordine de idei, spun cunoscuţi de-ai Mariei, ea îşi dedică destul de mult timp pasiunii ei pentru pictură, studiind în timpul liber tot felul de tehnici din domeniu şi, mai mult decât atât, investind sume serioase în pensule, pigmenţi sau creioane pentru schiţele pe care le realizează, iar de curând, din veniturile

sale, a făcut o achiziţie cât se poate de serioasă de asemenea materiale.

Maria Grigoriu s-a despărţit de Bogdan Ionescu deşi erau logodiţi

Maria Grigoriu a avut prietenii şi cu alte figuri mondene, nu este însă cunoscută că o "iubita de profesie", fiind un manechin cu contracte bine remunerate. ”Am citit tot ce s-a scris pe tema relaţiei mele cu Bogdan Ionescu. Aş avea de menţionat următoarele: eu am ieşit dintr-o relaţie de patru ani, înainte de a vorbi cu Bogdan.

În momentul în care am început să mă întâlnesc cu el, eu eram deja singură, deci nu am părăsit pe nimeni pentru nimeni”, a declarat, în urmă cu ceva vreme, Maria Grigoriu, această explicând că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Devenită celebra după o serie de pictoriale pentru diverse branduri de haine, prezentă, o bună bucată de vreme, în fotografii de promovare a unei clinici medicale pe la fiecare colţ de bloc sau în videoclipuri muzicale, Maria Grigoriu a început să se iubească cu Bogdan Ionescu acum vreo doi ani, iar în
urmă cu câteva luni, pe degetul frumoasei tinere a apărut un inel de logodnă identic cu cel purtat de Elena Băsescu în timpul relaţiei cu Syda. Cu toaste acestea, chiar în perioada Sărbătorilor de Iarnă cei doi au decis să se despartă, din motive neprecizate, încă, la modul oficial.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Şoc în Poiana Braşov: Syda ar fi sărit să îl bată pe Gigi Becali!

Reacţia lui Gigi Becali după conflictul cu Syda! A recunoscut altercaţia: "Îl bat cu o mână"

Iubita lui Syda, şedinţă foto fierbinte! Cum a pozat Maria Grigoriu, aproape goală, în camera unui hotel de lux

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

ANUNT ȘOC despre Pfizer. E obligatoriu! Ce se întâmplă după câteva luni

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Liviu Dragnea a dezvăluit taina lui Iohannis. Sunt implicate nume mari din politică

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies