Vedete

După ce Tristan a fost părăsit de Bianca Drăguşanu, fraţii Tate au devenit disperaţi după o femeie! Sunt dispuşi să o plătească regeşte, doar să fie lângă ei

Relaţia dintre Tristan Tate şi Bianca Drăguşanu a luat sfârşit de câteva săptămâni, iar de atunci nu a mai avut nicio relaţie stabilă. Şi, pare-se, nici fratele lui, Andrew, nu stă mai bine, motiv pentru care a făcut un anunţ de zile mari.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Fostul cumnat al Biancăi Drăguşanu pare să simtă nevoia ca viaţa lui să fie ordonată de o femeie, o domnişoară fără copii sau familie care să fie, evident, extrem de sexy şi de… disponibilă.

Mai exact, Andrew Tate, fostul ”cumnat” al Biancăi Drăguşanu, cel cu care, de altfel, vedeta TV avea o relaţie foarte bună, a recunoscut că are nevoie urgentă de ajutor. Doar că, în stilul caracteristic, a menţionat ce trebuie să facă persoana care să îl ajute. Astfel, printre pretenţiile lui se număr㪠să fie obligatoriu femeie, să arate foarte bine, să fie dispusă, la orice oră din zi sau noapte să vorbească cu el, să îl asculte cu sfinţenie şi să îi rezolve orice problemă şi să se înţeleagă foarte bine cu alte femei…

Normal, în schimbul serviciilor cerute – teoretic, doar servicii de îchiriere de maşini şi rezervarea de zboruri -, fratele lui Tristan recunoaşte că este dispus să plătească regeşte. Mai exact, 1000 de dolari pe săptămână, bani la care se adaugă, susţine el, toate cheltuielile necesareŞ haine de firmă, cazarea în hoteluri de lux, călătoriile şi serviciile conexe.


Bianca Drăguşanu, salvată de fraţii Tate într-o situaţie limită

Scandalul a avut loc pe o stradă din centrul Capitalei. Bianca a executat o manevră care l-ar fi fi incomodat în trafic pe şoferul unui alt automobil, iar acesta şi-a „atins” maşină de cea a prezentatoarei. Bărbatul a ieşit să-i ceară explicaţii Biancăi, dar a sfârşit prin a face o adevărată criză de nervi. Incidentul a fost povestit şi de Andrew Tate, într-o filmare pe contul lui de Youtube, fără însă a divulgă identitatea femeii. „Când eu şi Tristan am ajuns acolo, tipul încă striga şi lovea cu pumnii în maşină. S-a întors şi ne-a văzut pe noi coborând din maşină şi venind către el. S-a speriat şi a încercat să fugă. Tristan l-a prins şi l-a întrebat: „Ce dracului faci” şi chestii de genul asta. L-a şi scuturat puţin. În acel moment mi-am dat seama că Tristan îşi pierduse controlul, iar adversarul nu era de calibrul lui. Tristan are cam 120 kg. Tristan îl luase de gât şi îl ridicase de la pământ. Am întrebat-o pe fată ce s-a întâmplat şi mi-a spus că a fost un accident şi că omul a luat-o razna. Atunci i-am spus lui Tristan să se calmeze şi să-l lase să plece”, a povestit Andrew, fratele lui Tristan Tate.
 

Galerie foto