După incendiul de la Notre-Dame, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie: „Urmează...”

După incendiul de la Notre-Dame, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie. Ce clădire cunoscută în toată lumea va fi distrusă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

După tragedia care a lovit Parisul aseară, când Notre-Dame a fost cuprins de flăcări, Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie.

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei că următoarea țintă a unei tragedii ar putea fi celebrul palat Versailles.

Celebra clarvăzătoare crede că palatul Versailles ar putea fi următoarea țintă. Iată ce a scris Maria Ghiorghiu.

„În urmă cu doar 3 minute, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele unui oraș din Franța, și anume: "VERSAILLES!" Apoi, ceea ce am auzit am văzut și scris cu litere aurii, în aer, chiar deasupra orașului Versailles. Așa era scris: "Versailles!"

După care, cuvântul scris deasupra orașului Versailles a dispărut.

Dragii mei, eu nu știu ce se va întâmplă în Versailles,d ar știu că vom auzi și de Versailles așa cum am auzit și de CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS, din păcate”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: O femeie a fost înjunghiată mortal într-un tren din Timișoara! Cine este victima

Citeste si: Notre-Dame, istorie în cenușă! Nepuțintă în fața focului

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul violent de pe 11 aprilie! Ce predicție făcuse celebra clarvăzătoare

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care a prezis incendiul din Colectiv și moartea judecătorului Stan Mustață, a dat din nou lovitura. Ea a prezis cutremurul violent de pe 11 aprilie.

„În această dimineață mă trezește o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată o cameră cu tot ce este nevoie ca să fie locuită.
Brusc începe un Cutremur intens, Cutremur ce face ca mobilierul din cameră să se miște de pe loc, iar lustra din plafon să se clatine tare.

Dragii mei, vom auzi de un Cutremur intens, Cutremur ce va da fiori reci celor care vor avea parte de el. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, ca să ne apere pe noi toți și pe frații noștri care sunt sau vor fi la mare necaz”, a fost mesajul transmis de Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Un cutremur violent, cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter, s-a produs pe 11 aprilie, la est de insula japoneză Honshu, potrivit Serviciului Geologic al SUA (USGS).

Până la această oră, nu au fost raportate pagube materiale sau persoane rănite în urma cutremurului, care s-a produs la 174 de kilometri est de oraşul Hachinohe şi la o adâncime de 27 de kilometri, a mai precizat USGS.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate