Durere de nedescris în familia tinerilor morţi în accidentul din Viişoara! Cei patru fraţi au fost conduşi pe ultimul drum

Durere de neînchipuit pentru familia celor patru fraţi care au murit în cumplitul accident din Bistriţa-Năsăud. Sute de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la copiii plecaţi mult prea devreme. Impresionat de destinul crud, unul dintre preoţi a izbucnit în lacrimi.

Autor: T.S.

Darius, Daria, Lavinia şi Cosmina. Patru fraţi, cu patru cruci prea greu de purtat de rudele zdrobite de durere.
Mama copiilor abia s-a putut ţine pe picioare, când cele patru sicrie au fost scoase din casa bunicilor. Acolo ar fi trebuit să ajungă cele trei surori şi fratele lor, înainte ca teribilul accident să le curme vieţile. În aceeaşi maşină cu ei, s-a stins şi verişorul lor.Un sobor de preoţi, în fruntea căruia a stat episcopul Clujului, a venit să le ţină slujba copiilor, morţi mult prea devreme. În biserica, zdruncinat de tragedie, unul dintre slujitorii Domnului a izbuncit în lacrimi.

”Copii buni, crescuţi bine, cu toată lumea s-au împăcat bine dacă aşa a vrut Dumenzeu să îi ierte”/ ”Părinţi buni, copii buni, familie bună, să le dea Dumnezeu putere să meargă mai departe”/ ” Mare durere de nedescris.. Să aibă sănătate în familie să îi crească pe cei mici”, au fost câteva dintre declaraţiile făcute de cei apropiaţi prezenţi la înmormântare.

Familia greu încercată de soartă avea nouă copii. Pentru că tragedia petrecută i-a lăsat fără patru dintre ei, părinţii vor să se mute din casa aflată exact lângă şinele de tren.

Pe 1 iunie, Lavinia, tânăra care era la volan, nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată. Fata avea permisul de conducere de doar două luni.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies