Durere fără margini! Alina a murit în accidentul din Bascov. A lăsat în urmă 4 copii

Familia Alinei Turcanu trece printr-o dramă cumplită. Tânăra de 33 de ani a murit în accidentul de la Bascov, când un microbuz s-a lovit de un stâlp.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

După nouă zile de la cumplitul accident din localitatea argeşeană Bascov, Alina Turcanu a murit. Tânăra de 33 de ani a lăsat în urmă o familie cu patru copii.

Alina plecase pe data de 6 ianuarie să muncească în Cehia, alături de alte şapte persoane. Atunci când microbuzul în care se afla Alina ieşise de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina izbindu-se de un parapet de protecţie, apoi a fost lansată pe un teren viran şi s-a lovit de un stâlp de electricitate.

Toate persoanele care se aflau în microbuz au fost rănite în urma cumplitului accident de la Bascov. Tânăra de 33 de ani, Alina, se afla în microbuz, pe partea dreaptă, exact zona care s-a izbit de stâlp, scrie Libertatea.

fara descriere

Alina Turcanu a fost, mai apoi, transportată la Spitalul Judeţean Piteşti. Tânăra de 33 de ani plecase spre Cehia pentru a oferi condiţii bune copiilor săi. Alina avea patru copii, două fete şi doi băieţi, cel mai mic având 8 ani.

Întrebarea este - ar fi fost posibilă evitarea unui asemenea accient? -. O apropiată a Alinei a mărturisit că şoferul microbuzului se afla la al doilea transport Bucureşti-Cehia, în doar două zile. P edata de 4 ianuarie, bărbatul făcuse un transport Bucureşti-Cehia, iar după două zile s-a întors pentru a mai face încă o cursă. Pe de altă parte, unii martori susţin că şoferul ar fi adormit la volan. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate