WOW

Durere fara margini la morga! Familiile romanilor morti au mers sa-i identifice: "Sunt desfigurati, sunt bucati din ei acolo..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Durere fara margini la morga! Familiile romanilor morti au mers sa-i identifice: "Sunt desfigurati, sunt bucati din ei acolo..."icon photo
 
Familiile romanilor morti in accidentul din Ungaria au ajuns la morga pentru identificarea cadavrelor. Cumnatul soferului a dezvaluit ce au vazut la fata locului. 
 
„Soferul e cumnatul meu...ce sa zic despre el, ne-am inteles foarte bine. Familia lui e disperata. Mama lui din Germania, cu fratii lui, au pornit acolo la morga. Sora mea a plecat aseara, sunt si niste prieteni acolo”, a spus cumnatul lui Petru Kalau, pentru spynews.ro.
 
 
„Sora mea e acolo (la morga - n.r. ), prieteni de-ai nostri sunt acolo, si din Germania...ei au fost la morga si ziceau ca sunt desfigurati, nu ii recunosc care de unde sunt, sunt bucati din ei pe acolo...” a spus cumnatul lui Petru Kalau. 
 
In accidentul produs, marti, in Ungaria, si-au pierdut viata noua persoane, printre care si soferul microbuzului. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune