WOW

Durere fara margini la morga! Familiile romanilor morti au mers sa-i identifice: "Sunt desfigurati, sunt bucati din ei acolo..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Durere fara margini la morga! Familiile romanilor morti au mers sa-i identifice: "Sunt desfigurati, sunt bucati din ei acolo..."icon photo
 
Familiile romanilor morti in accidentul din Ungaria au ajuns la morga pentru identificarea cadavrelor. Cumnatul soferului a dezvaluit ce au vazut la fata locului. 
 
„Soferul e cumnatul meu...ce sa zic despre el, ne-am inteles foarte bine. Familia lui e disperata. Mama lui din Germania, cu fratii lui, au pornit acolo la morga. Sora mea a plecat aseara, sunt si niste prieteni acolo”, a spus cumnatul lui Petru Kalau, pentru spynews.ro.
 
 
„Sora mea e acolo (la morga - n.r. ), prieteni de-ai nostri sunt acolo, si din Germania...ei au fost la morga si ziceau ca sunt desfigurati, nu ii recunosc care de unde sunt, sunt bucati din ei pe acolo...” a spus cumnatul lui Petru Kalau. 
 
In accidentul produs, marti, in Ungaria, si-au pierdut viata noua persoane, printre care si soferul microbuzului. 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune