Durerea din sufletul Ilincai Vandici! "Sarbatorile nu mai sunt ce erau!" Vedeta si-a pierdut tatal acum sapte ani si inca nu si-a revenit dupa trauma suferita!

Vedeta isi adora familia, iar pierderea tatalui a fost cea mai mare lovitura pe care a primit-o de la viata.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Prezentatoarea super show-ului Bravo, ai stil este o femeie puternica, cu o gandire pozitiva si mereu cu zambetul pe buze. Buna ei dispozitie este molipsitoare si cine o intalneste o data este tentat sa spuna ca frumoasa vedeta Kanal D nu a avut niciodata vreo durere sufleteasca. Ei bine, in spatele optimismului debordant protagonista noastra ascunde o tristete care se accentueaza in perioada Sarbatorilor. In urma cu sapte ani, Ilinca si-a pierdut tatal de care era foarte apropiata si alaturi de care a petrecut Craciunuri memorabile.
“Din pacate, de sase ani incoace Sarbatorile nu mai sunt ce erau pentru ca nu-l mai am pe tata langa mine. Ma emotionez cand ma gandesc la el si nu sunt pe deplin fericita. Important este ca mama si sora mea sunt alaturi de mine si impreuna facem lucruri frumoase. Pentru noi, toata luna decembrie era speciala, incepand cu 1, ziua tatalul meu… Tot ce se intampla in sanul familiei era superb. Imi amintesc de el, el facea curcanul la cuptor de Revelion. Imi lipsesc foarte multe momente, dar asta este...”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.

fara descrierePrezentatoarea super show-ului "Bravo, ai stil!" este o femeie puternica, cu o gandire pozitiva si mereu cu zambetul pe buze. Buna ei dispozitie este molipsitoare si cine o intalneste o data este tentat sa spuna ca frumoasa vedeta Kanal D nu a avut niciodata vreo durere sufleteasca.fara descriere

Ei bine, in spatele optimismului debordant, protagonista noastra ascunde o tristete care se accentueaza in perioada Sarbatorilor. In urma cu sapte ani, Ilinca si-a pierdut tatal de care era foarte apropiata si alaturi de care a petrecut Craciunuri memorabile.

Din pacate, de cativa ani incoace Sarbatorile nu mai sunt ce erau pentru ca nu-l mai am pe tata langa mine. Ma emotionez cand ma gandesc la el si nu sunt pe deplin fericita. Important este ca mama si sora mea sunt alaturi de mine si impreuna facem lucruri frumoase de care ne aducem aminte tot anul. Pentru noi, toata luna decembrie era speciala, incepand cu 1, ziua tatalul meu… Tot ce se intampla in sanul familiei era superb. Imi amintesc de el cum radea, cum povestea, el facea curcanul la cuptor de Revelion. Imi lipsesc foarte multe momente, dar asta este...”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate