E cea mai bună veste de când a izbucnit pandemia. Românii care se întorc din străinătate sunt vizați

Nelu Tătaru a făcut anunțul. Ce se va întâmpla cu românii care se întorc din anumite țări Europene?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

E cea mai bună veste de când a izbucnit pandemia. Românii care se întorc din străinătate sunt vizați


In articol:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit joi despre eliminarea autoizolării la revenirea în România din țări cu rată mică de noi cazuri. Ministrul a declarat că se ia în calcul această variantă. Când se va întâmpla acest lucru?

Se ia în calcul eliminarea autoizolării la revenirea în România din țări cu rată mică de noi cazuri

„În măsura în care vedem că acel stat are rată de cazuri noi la mia de locuitori, mică gândim prin reciprocitate, să avem cu acele state anumite reguli în care să scoatem autoizolarea la întoarcere. Dar încă nu este momentul. În această perioadă analizăm momentul şi veţi vedea spre 15 iunie şi deciziile luate. (…) Da, avem cele 14 zile”, a declarat Nelu Tătaru.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Vulpița, după ce a fost bătută cu pietre? Îți vor da lacrimile când vei vedea asta

Citeste si: Trei minori din Pitești, cercetați de DIICOT pentru acte teroriste! Sunau în Aeroportul Otopeni și amenințau că vor detona o bombă

Citeste si: Mirela de la Insula iubirii a făcut anunțul! Familia ei s-a mărit

Totodată, Tătaru a afirmat că se ia în calcul și varianta ca pacienții infectați cu COVID-19, dar care sunt asimptomatici, să stea acasă, sub supravegherea medicilor de familie. 

„Am fost la a doua perioadă de măsuri de relaxare. Nu poţi face în acelaşi timp, să creşti riscul. Am dat măsurile de relaxare. Este deja o perioadă în care sunt nişte riscuri. Dând voie în locuri libere unor persoane pe care le ştim infectate, creşte acest risc. În măsura în care vom avea transmitere comunitară joasă, gândim şi asimptomaticii acasă, sub supravegherea medicilor de familie”, a mai spus Ministrul Sănătății.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate