Stiri

E cea mai slabă mamă din lume! A născut cinci copii în şase ani şi se mândreşte cu un trup fenomenal

O femeie în vârstă de 35 de ani, mama a cinci copii, a reuşit să stârnească un val de critici din partea internauţilor, după ce a făcut publice mai multe fotografii în care şi-a etalat trupul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
E cea mai slabă mamă din lume! A născut cinci copii în şase ani şi se mândreşte cu un trup fenomenal
icon photo
 
Simone Gateley, instructor de fitness şi blogger, a devenit faimoasă cu fotografiile pe care le postează pe Instagram, însă, ulterior tanara s-a lovit de un val de critici din partea altor mame.
 
Are cinci copii cu vârste cuprinse sub zece ani şi petrece ore în şir în sala de fitness, fapt pentru care se mândreşte cu un trup de adolescentă, fără pic de celulită. 
Acest lucru i-a adus invidia altor mame. "Este imposibil să fi născut de cinci ori în şase ani să arăţi aşa!", i-au scris doamnele pe Instagram, unde este urmarită de 40 de mii de persoane. 
 
"Sunt la fel ca celelalte mame!", a replicat femeia care susţine că a avut întotdeauna un stil de viaţă sănătos şi a dezvăluit că după fiecare sarcină a reuşit să revină la kilogramele pe care le avea în doar trei luni, optând pentru un regim de viaţă sănătos şi făcând sport. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune