E incredibil ce a putut să spună Mircea N. Stoian despre Cătălin Botezatu si Alina Eremia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. "Este ostentativă" VIDEO EXCLUSIV!

Mircea N. Stoian, comentarii incredibile despre Bote şi Alina Eremia. Uite ce a spus.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Mircea N. Stoian este fascinat de limbajul trupului şi, după cum aţi citit de curând, pe WOWbiz.ro, ţine şi cursuri de interpretare a gesturilor pe care poate câteodată nici nu suntem conştienţi că le facem.

Ei bine, recent, la Gala Performanţei şi Excelenţei, specialistul nostru în materie de limbaj al corpului ne-a spus multe lucruri interesante despre două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone, Cătălin Botezatu şi frumoasa Alina Eremia, în timp ce aceştia acordau interviuri.

Mircea N. Stoian, comentarii incredibile despre Bote şi Alina Eremia. "Dependent de imaginea publică"

"Cătălin Botezatu, vechiul meu prieten, este dependent de telefon şi nu din punct de vedere sentimental ci mental. Are mâna stângă în buzunar, deci e pe poziţii, nu vrea să plece. Este un bărbat sigur pe el, are mâinile pline de inele, deci vrea să epateze şi este cheltuitor şi dependent de imaginea publică. Asta îmi spune limbajul corpului său", a spus Mircea Stoian.

Solista Alina Eremia i-a transmis însă cu totul alte semnale jurnalistului.

"Rochia ei este ostentativă, deci încearcă să atragă atenţia. Poziţia picioarelor ne arată că este în defensivă, deci nu este stăpână pe ea. Îşi tot aruncă mâinile în faţă, îşi strânge pumnii, este agitată, nu este stăpână pe ceea ce spune şi vorbeşte banalităţi", susţine fostul om de televiziune.

Îndrăgitul actor realizează rubrica"Radar de vedete cu Mircea N. Stoian " numai pe WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea N. Stoian, declaraţii dure despre Valentina Pelinel. "Borcea nu s-a cuminţit. O aşteaptă multe surprize. Despre ea ştiu lucruri care nu sunt de dat...

Mircea N. Stoian, declaraţii incredibile despre Elena Udrea. "Ştiu din cercul ei de prieteni! Daca va vorbi, va cauza un cutremur politic. D.N.A va avea mult de lucru"...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies