E însărcinată! Diana Senteș, fosta Războincă de la Exatlon e nerăbdătoare să devină mamă

Una dintre cele mai senzuale Războinice de la Exatlon, Diana Senteș, a anunțat că este însărcinată și, mai mult decât atât, este nerăbdătoare să devină mamă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Diana Senteș, cunoscută ca antrenoare de fitness în mediul online, extrem de discretă de-a lungul timpului cu privire la viața ei privată, este însărcinată și pare mai fericită ca niciodată.

Citeste si: Opaaa! Diana Senteș de la Exatlon, în brațele lui Randy!

Citeste si: Mesajul emoţionant al Dianei Senteş, după ce Beatrice Olaru a câştigat Exatlon România sezon 2! ”Orice îţi doreşti în viaţă se întâmplă dacă lupţi pentru visul tău!”

Citeste si: Războinica Diana Senteş de la Exatlon, cuplată cu un un tânăr celebru! Cu cine se iubeşte acum

De ceva vreme, Diana Senteș se iubește un un tânăr care are 4 ani mai puțin, Războinica de la Exatlon luând decizia, înainte de pandemie, să se mute împreună cu acesta și, mai mult, perioada de izolare a avut supriza de a afla că este însărcinată. Extrem de bucuroasă de vestea primită, senzuala Diana Senteș a dat vestea și pe conturile sale de socializare, ba chiar mai mult, reucnioaște vedeta, este nerăbdătoare să îți vadă copilul.

fara descriere

Cu toate acestea, chiar dacă este însărcinată, Diana Senteș nu a renunțat la sportul care a făcut-o celebră, fitness-ul, ba chiar mai mult frumoasa fostă Războinică pare să se antreneze mai intens ca niciodată. Și, chiar dacă, la o privire mai atentă, burtica în formare a frumoasei Diana Senteș este vizibilă, corpul fostei Războinice de la Exatlon este, în continuare, unul ca de fotomodel.

 

Diana Senteş s-a iubit cu Dani Oţil

Diana este antrenor de fitness, aşa că are un trup bine lucrat la sală. Este o figură cunoscută în lumea mondenă, apărând nu de puţine ori şi în presă. Totul a început în urmă cu vreo doi ani, când Diana Senteş a fost iubita lui Dani Oţil.

fara descriere

A fost una din puţinele femei cu care Dani Oţil s-a afişat în public după despărţirea de Mihaela Rădulescu. Deşi între Diana Senteș şi Dani Oţil nu a fost o relaţie prea lungă, cei doi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în ipostaze tandre. Mai mult, cu ceva timp în umră, înainte de a-l cunoaște de actualul partener de viață și viitorul tată al copilului ei, Diana Senteș a fost iubita lui Marius Turcu, , fiul fostului acționar dinamovist Vasile Turcu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate