E scandal în fotbalul românesc! Hagi, în război cu MM Stoica! Mesajul dur al "Regelui"

Gică Hagi nu a rămas fără reacţie la declaraţiile lui Mihai Stoica de ieri. Directorul sportiv al FCSB s-a arătat deranjat că Hagi vorbeşte de Coman şi Tănase, foşti fotbalişti ai lui FC Viitorul, în prezent la FCSB.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Gică Hagi a reacţionat astăzi dur la afirmaţiile făcute de MM Stoica. "Regele" l-a făcut responsabil pe Stoica pentru faptul că FCSB nu e pe primul loc.

"MM, mai gândeşte-te frumos la ce ai zis! Mai reflectează. De ce? Vezi că jucatorii ăia luaţi de la Viitorul, pe care i-a cumpărat patronul tău şi pe care a dat nu ştiu câţi bani, te fac pe tine campion.

Ştiţi că eu mă bat pentru copii! Luaţi istoria, luaţi ultimii 7 ani şi vedeţi ce am făcut pentru copiii mei, cum am ieşit public şi am zis. La fel fac şi acum.

Au câştigat campionatul şi nu poţi să ai nici măcar gândul să le iei din merite! Au muncit, au fost atât de buni şi atât de puternici la o vârstă atât de fragedă. Suntem mândri de acest lucru. Şi sper ca acei jucători să-i transmită că sunt aproape de ei. Sunt vreo 4-5 şi sper să-i spună personal că nu-i frumos să facă aşa ceva.

Un om puternic recunoaşte, un om care nu-i puternic caută alibiuri. Îşi caută alibiuri ca să-l mai ţină Gigi. Cei de acolo sunt responsabili, nu Gigi Becali, că nu iese Steaua campioană.

Sunt responsabili de meciurile pe care le-au pierdut, punctele pe care le-au pierdut gratuit. Ei au gestionat jucătorii, antrenorul şi directorul sportiv. Trebuie să vezi realitatea, nu să te ascunzi în spatele alibiurilor.

În sport nu merge aşa! În sport trebuie să creezi oameni care au putere, care ies în faţă şi îşi asumă. Iar când pierzi, trebuie să dai mâna şi să spui «Bravo! Ai fost mai bun decât mine».

Dar e greu! Ca să fii aşa, trebuie să joci, să participi la nivelul cel mai mare. Se cheamă fair-play. Când nu recunoşti, înseamnă că eşti născut în România. Cu ghilimele, desigur!", a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

”Eu nu sunt Cristian Bivolaru! Eu nu-l respect doar pe Hagi, eu respect toţi patronii din fotbalul românesc. Cristi Bivolaru şi-a permis să spună nişte chestii înfiorătoare, să spună el că a vorbit cu doi jucători de la FCSB şi că sunt nemulţumiţi de statutul lor.

Chiar dacă era aşa, tot nu spuneam. Eu nu spun ce aş putea să spun, pentru că nu-mi stă în caracter. Eu nu vorbesc de jucătorii care vin de la Viitorul la noi, deşi aş avea ce să spun, credeţi-mă.

Dar mă deranjează când Hagi vorbeşte, face conferinţă de presă, despre Coman şi despre Tănase. Mă deranjează foarte tare pentru că ăia nu mai sunt jucători la Viitorul, nu mai are nici procente”, a fost declaraţia lui MM Stoica ce a aprins spiritele.  

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ajuns Cristi Chivu să aibă avere apropiată de cea a lui Gică Hagi! Câţi bani are acum fostul fotbalist de la Inter Milano

Sorin Răducanu loveşte din nou! După ce a zis că l-a prins pe Hagi cu un bărbat în pat, l-a jignit pe Gigi Becali! Ce a spus despre finanţatorul FCSB

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total INTERZIS să faci asta pe Facebook! Decizia clară luată de judecătorii din România

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Un titan al scenei românești împlinește 85 de ani. La mulți ani, Florin Piersic! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies