E sfâşietor ce a păţit băiatul cu nevoi speciale al lui Mădălin Ionescu! Nimeni n-ar trebui să treacă prin aşa ceva

Sinceră, deschisă şi cu o tristeţe apăsată pe chip, Cristina Şişcanu a vorbit despre Filip.

Distribuie pe:

fara descriere

Sinceră, deschisă şi cu o tristeţe apăsată pe chip, Cristina Şişcanu a vorbit despre problemele grave şi situaţiile zguduitoare prin care trec, în România, tinerii, înseosebi copiii cu nevoi speciale.

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, este în această categorie, iar femeia pe care o consideră mamă ne-a povestit cum este viaţa adolescentului şi de ce acesta nu are niciun prieten "normal".

fara descriere

"Filip a fost primul copil care mi-a spus "mamă", nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă. Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui. El merge la o şcoală normală, la o clasă specială. Colegii sunt prietenii lui. El nu are prieteni adolescenţi "normali", să zic aşa. Din păcate cei mici nu sunt învăţaţi de părinţi să accepte oamenii cu nevoi speciale şi să se comporte civilizat cu ei, aşa că tinerii ca Filip se confruntă cu respingere şi cu răutăţi", a spus Cristina.

Cristina Șișcanu și-a amintit un episod care l-a dărâmat pe Filip, un caz alarmant care s-a petrecut chiar pe strada în care soții Ionescu locuiesc. Citește pe kfetele.ro ce s-a  întâmplat cu fiul lui Mădălin Ionescu și de ce niciun copil nu ar trebui să treacă prin așa ceva. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate